Life

Ilinca Vandici, înlocuită la Bravo, ai stil! Victor Slav și Anda Adam, față în față în același platou

Ilinca Vandici va fi înlocuită la Bravo, ai stil de Victor Slav pentru câteva ediții. Prezentatorul va împărți platoul cu fosta iubită, Anda Adam.
14.10.2021 | 11:50
Ilinca Vandici inlocuita la Bravo ai stil Victor Slav si Anda Adam fata in fata in acelasi platou
Ilinca Vandici, înlocuită de Victor Slav la Bravo, ai stil
ADVERTISEMENT

Schimbare neașteptată la Bravo, ai stil Celebrities! Ilinca Vandici nu va mai prezenta concursul de modă de la Kanal D în următoarea perioadă.

Frumoasa prezentatoare a decis să ia o pauză din cauza unor probleme de sănătate. Surpriza vine abia acum: va fi înlocuită de Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Andei Adam va fi cel care va prelua frâiele emisiunii, reîntâlnindu-se pentru prima oară într-un platou de televiziune cu fosta lui parteneră.

Ilinca Vandici, înlocuită de Victor Slav la Bravo, ai stil. Ce am aflat despre starea de sănătate a prezentatoarei

FANATIK a aflat câteva lucruri despre starea de sănătate a Ilincăi Vandici, care cu siguranță îi va preocupa pe fanii acesteia. O sursă apropiată de prezentatoare a mărturisit pentru FANATIK faptul că Ilinca nu se confruntă cu un diagnostic grav, însă are de “rezolvat mai multe probleme de natură personală, pentru care necesită timp liber”.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D și-a dorit această pauză pentru a se ocupa de anumite lucruri intime, despre care, cu siguranță, va vorbi la un moment dat.

Schimbarea făcută de producătorii emisiunii este una extrem de interesantă având în vedere că Slav și Anda Adam au trăit o frumoasă poveste de iubire în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Victor se va reîntâlni cu fosta iubită, Anda Adam

Cei doi au rămas în relații amiabile după despărțire. Rămâne de văzut cum se vor înțelege în emisiune de acum înainte. Victor Slav nu este pentru prima oară în platoul Bravo, ai stil.

Fostul băiat de la meteo a mai colaborat ca jurat special alături de Jorge și Alex Velea. De data aceasta, postura lui este una diferită și cu siguranță va reuși să facă față acestui proiect.

ADVERTISEMENT

Soluția găsită de Kanal D vine mănușă proiectului, căci întâlnirea dintre Victor și fosta lui iubită, concurentă în acest sezon, va ridica în mod cert ratingul emisiunii.

„Am mai făcut parte din acest proiect. Este un show minunat. De această dată va trebui sa fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”, a declarat Victor Slav la preluarea rolului de prezentator.

Schimbarea are loc chiar de astăzi, 14 octombrie, emisiunea fiind difuzată la ora 22:30. Din sezonul actual fac parte o serie de celebrități precum Anda Adam, Viviana Sposub, Ruxi Opulenta, Carmen Negoiță, Ioana Filimon și Mădălina Pamfile, printre altele.

 

ADVERTISEMENT