Life

Ilinca Vandici, nașă de cununie. A atras toate privirile cu ținuta inedită. Cum s-a îmbrăcat la nuntă

Ilinca Vandici a fost nașă de cununie și a atras toate privirile cu ținuta ei weekend-ul trecut. Ea și soțul ei au fost nași de cununie, iar prezentatoarea de la Kanal D a strălucit.
27.07.2021 | 15:48
Ilinca Vandici nasa de cununie A atras toate privirile cu tinuta inedita Cum sa imbracat la nunta
Ilinca Vandici, nașă de cununie. A atras toate privirile cu ținuta inedită. Cum s-a îmbrăcat la nuntă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a atras toate privirile cu rochia pe care a purtat-o weekend-ul trecut. Ea și soțul ei au fost nași de cununie, iar ținuta aleasă de prezentatoarea TV a fost una inedită. În plus, ținuta a fost semnată de un designer de renume.

Frumoasa șatenă nu a purtat o singură ținută la evenimentul special la care a participat. Vedeta s-a schimbat cu o rochie de-a dreptul spectaculoasă, pe care a etalat-o și pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, nașă de cununie. A atras toate privirile cu ținuta inedită. Cum s-a îmbrăcat la nuntă

Ilinca Vandici și soțul ei au fost nași de cununie weekend-ul trecut. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a purtat o ținută care nu a trecut neobservată de ceilalți invitați, dar nici de internauți.

La cununia de la biserică, vedeta a ales o rochie creată de creată de designerul libanez Saiid Kobeisy, cu mai multe mărgele şi cristale multicolore aplicate manual.

ADVERTISEMENT

La petrecere, prezentatoarea TV a purtat o rochie neagră din dantelă, decupată la picior și transparentă, acoperită doar acolo unde era necesar, scrie libertatea.ro.

Ținutele au fost special alese și i s-au potrivit de minune frumoasei șatene, mai ales că are o siluetă de invidiat.

ADVERTISEMENT
Ilinca Vandici a strălucit la o nuntă
Ilinca Vandici a strălucit la o nuntă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Ilinca Vandici are 35 de ani și s-a căsătorit cu Andrei Neacșu în anul 2017. Cei doi au și un băiețel, Zian, pe care îl iubesc foarte mult.

Din această toamnă, Ilinca Vandici revine pe micile ecrane cu nu nou sezon al show-ului de fashion de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta este entuziasmată că se întoarce la TV cu noul sezon, după după a declarat recent.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România!

Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din «Bravo, ai stil! Celebrities»”, a declarat aceasta.

Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt primele concurente confirmate pentru noul sezon al show-ului. Sezonul trecut a fost câștigat de Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT