Life

Ilinca Vandici, noi declarații despre relația cu soțul ei. În ce condiții ar divorța de Andrei Neacșu: “Nu accept așa ceva niciodată”

Ilinca Vandici a făcut noi declarații despre relația cu soțul ei, Andrei Neacșu, după ce a spus recent că i-ar ierta orice. Cu toate acestea, există ceva peste care vedeta nu ar putea trece.
29.04.2022 | 12:01
Ilinca Vandici noi declaratii despre relatia cu sotul ei In ce conditii ar divorta de Andrei Neacsu Nu accept asa ceva niciodata
Ce nu i-ar ierta Ilinca Vandici soțului ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a făcut noi declarații despre relația cu soțul ei, Andrei Neacșu, după ce a fost criticată dur pentru interviurile acordate în ultima perioadă. Vedeta a spus, printre altele, că i-ar ierta orice soțului ei și că nu este geloasă dacă acesta se uită după alte femei.

Ilinca Vandici, noi declarații despre relația cu soțul ei

În cadrul unui interviu, Ilinca Vandici a fost întrebată în ce condiții ar pune capăt mariajului cu Andrei Neacșu. Prezentatoarea de la Kanal D a spus că un lucru pe care nu l-ar accepta niciodată este violența domestică. De asemenea, șatena nu ar putea sta alături de un bărbat care nu o respectă.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă în căsnicia mea, pentru că nu se întâmplă asta și nici nu există semnale cum că s-ar întâmpla vreodată, violența. Asta m-ar face să pun capăt, dar nu e cazul meu.

Nu accept așa ceva niciodată, nu cred că e bine să stai într-o relație toxică de genul ăsta. (…) Dacă aș simți că nu mai sunt respectată. Asta înseamnă foarte multe lucruri.”, a declarat Ilinca Vandici la Detectorul de minciuni, pe canalul de YouTube theXclusive.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities nu ar accepta să semneze un contract prenupțial. Ilinca Vandici consideră că acest lucru i-ar oferi femeii un “adăpost” în cazul unui divorț și că nu poate fi vorba de iubire în cazul unui astfel de contract.

“Eu întotdeauna am iubit, eu întotdeauna m-am îndrăgostit. Pasul ăsta cu Andrei l-am făcut pentru că ne-am îndrăgostit, ne-am iubit și am vrut să creăm ceva împreună.

ADVERTISEMENT

Treaba cu contractul prenupțial deja se rezumă la bani, nu mi se pare că e vorba de iubire deloc acolo. Mi se pare că te pui cumva la adăpost. (…)

Sunt o femeie independentă, muncesc de atâta amar de vreme, nu simt nevoia.”, a mai spus vedeta.

Ilinca Vandici, despre cum își împarte banii cu soțul ei

În cadrul aceluiași interviu, Ilinca Vandici a spus că își cumpără lucruri din banii pe care ea îi câștigă. Le cumpără adesea câte ceva și soțului și copilului, dar nu există un fond comun în care amândoi depun bani. În cazul în care ar avea nevoie de bani, vedeta nu consideră că ar fi o rușine să apeleze la partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D a mai spus că nu verifică tranzacțiile soțului ei, din moment ce nici pe ale ei nu le știe.

“Eu îmi cumpăr lucruri din banii pe care îi câștig eu, pe care îi muncesc eu. Pot să fac ce vreau eu ei, îi cumpăr copilului, lui Andrei, pentru că și lui îi cumpăr multe cadouri.

Dacă am nevoie din partea lui de ceva îi cer, nu este o rușine. Nu avem neapărat un cont comun, e un flux al banilor dintr-o parte în alta.”, a adăugat ea.

Ilinca Vandici susține că nu are obiceiul de a-i verifica telefonului soțului ei, deși îi știe parola și îl poate lua oricând. Relația lor se bazează pe încredere reciprocă și nu simte nevoia să verifice convorbirile partenerului ei. A recunoscut însă că a făcut acest lucru într-o altă relație.

“Dacă vei căuta, întotdeauna vei găsi. E imposibil să nu găsești un like, ceva, nu mă refer la chestii nasoale, mă refer la orice chichiță. Am foarte mare încredere în el și el în mine, niciodată nu mi-a înșelat încrederea, și atunci nu simt nevoia.

Niciodată n-a stat lângă mine cu telefonul întors. Îi știu parola, dar nu simt nevoia să verific. Asta mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el.”, a explicat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, despre soțul ei: “E mai gelos decât mine”

Ilinca Vandici nu se consideră o soție geloasă și spune că nu i-ar reproșa nimic soțului ei dacă acesta s-ar uita la alte femei. Pe de altă parte, Andrei Neacșu este mai gelos, după cum a declarat prezentatoarea TV.

“Dar ce, i-am pus ochelari de cal? Și eu mă uit după femei frumoase, și eu mă uit dacă văd un bărbat. Cred că e mai gelos el decât mine, sincer.”, a mai spus vedeta de televiziune.

Ulterior, vedeta a povestit o întâmplare petrecută atunci când ea și soțul ei se aflau la film. Ilinca Vandici era absorbită de film și de actorul care juca în el, al cărui nume nu și l-a amintit. Văzându-și soția atât de concentrată, Andrei Neacșu a început să o întrebe dacă mai stau mult la cinema, întrucât filmul nu este interesant pentru el.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din 2017 și au împreună un fiu, Zian. Vedeta a stârnit controverse în mediul online după ce a declarat că i-ar ierta partenerului orice și că bărbatul trebuie să fie “șmecher”, nu să meargă la magazin sau să schimbe scutecul copilului.

ADVERTISEMENT