Life

Ilinca Vandici nu va mai prezenta Bravo, ai stil la Kanal D! Mutare bombă făcută de turci!

Emisiunea Bravo, ai stil iese din grila Kanal D! Ilinca Vandici va fi mutată pe un alt post de televiziune, iar surpriza este una uriașă.
01.03.2023 | 12:45
Ilinca Vandici nu va mai prezenta Bravo ai stil la Kanal D Mutare bomba facuta de turci
Ilinca Vandici nu va mai prezenta Bravo, ai stil la Kanal D. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Mutarea momentului în televiziune! Emisiunea Bravo, ai stil, prezentată de Ilinca Vandici, show-ul de modă care a lansat o serie de vedete pe piața showbiz-ului românesc a fost scoasă din grila Kanal D!

Ilinca Vandici va prezenta Bravo, ai stil la Kanal D2. Postul se lansează pe 2 aprilie 2023

Motivul este unul cât se poate de surprinzător! Postul de televiziune, așa cum FANATIK a anunțat în urmă cu ceva vreme, în exclusivitate, se extinde. Se pare că lansarea Kanal D2, noul post al trustului Dogan Media, va avea loc mai repede decât am fi crezut!

ADVERTISEMENT

Primul mare show din grila noului canal de televiziune va fi… Bravo, ai stil! Așadar, Ilinca Vandici va rămâne în familia Kanal D, doar că va prezenta emisiunea la Kanal D2, care va apărea pe piață din 2 aprilie!

Concursul de modă pentru care pregătirile sunt în toi, având de data asta doar concurente anonime, după două sezoane cu celebrități, va fi difuzat, așadar, la Kanal D2 din 2 aprilie, de la ora 19:00!

ADVERTISEMENT

„E un transfer important, strategic”

„Ne bucurăm mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. O emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2.

E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV. Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a declarat Ugur Yesil, CEO și executive board member Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil nu este singura surpriză de la Kanal D2! Potrivit postului turc, în grilă se vor regăsi o serie de emisiuni de divertisment, programe adresate publicului larg, o serie de producții originale, dar și informații utile.

kanal d2
Așa arată sigla noului post de televiziune, Kanal D2

Kanal D împlinește 16 ani. Show-urile cu care s-a remarcat în tot acest timp

Kanal D împlinește astăzi, de Mărțișor, 16 ani de existență, postul apropiindu-se de majoratul în televiziune cu pași repezi. Lansat în 2007, Kanal D s-a impus pe piață cu emisiuni inedite, o serie de producții în premieră.

ADVERTISEMENT

Emisiunea cu care Kanal D a ieșit la rampă a fost „Noră pentru mama”, reality-show matrimonial prezentat de Gabriela Cristea. Au urmat apoi alte reality-show-uri precum „Magic taxi”, „Puterea dragostei”, „Il Fenomeno” (despre viața lui Adrian Mutu), dar și show-uri de divertisment precum „Roata norocului”, „Se strigă darul”, „Teo show” sau „Wowbiz”.

Kanal D este, la ora actuală, în primele trei stații generaliste din România, ocupând de multe ori chiar și primele două locuri pe targeturile monitorizate, în special cu reality-show-urile Exatlon și Survivor România, cel din urmă mutat la PRO TV de două sezoane încoace.

Trustul a acaparat încetul cu încetul și atenția publicului care e prezent în mediul online, cu platformele Wownews și The Xclusive. Una din vedetele care a mai fost la Kanal D și se reîntoarce la cârma emisiunii „Detectorul de minciuni” este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu!

 

 

ADVERTISEMENT