Life

Ilinca Vandici, răspuns pentru Andreea Bostănică? Declarația făcută în scandalul momentului: „Se mai întâmplă de la o anumită vârstă”

Ilinca Vandici a făcut o afirmație neașteptată în scandalul cu Andreea Bostănică. Puțini se așteptau să spună chiar ea asta.
24.05.2024 | 16:12
Ilinca Vandici raspuns pentru Andreea Bostanica Declaratia facuta in scandalul momentului Se mai intampla de la o anumita varsta
Ilinca Vandici, afirmație surprinzătoare în scandalul cu Andreea Bostănică. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a avut o reacție neașteptată în scandalul cu Andreea Bostănică. Mulți nu se așteptau ca însăși vedeta să facă această afirmație, dar nu s-a mai ferit, deși tânăra influenceriță se aștepta că vedeta Kanal D să se simtă jignită.

Ilinca Vandici, declarația momentului în scandalul cu Andreea Bostănică

În urmă cu câteva săptămâni, în showbiz a izbucnit un scandal pe care puțini l-ar fi preconizat. Ilinca Vandici a supărat-o rău pe Andreea Bostănică după ce a afirmat în emisiunea pe care o realizează alături de Teo Trandafir că tânăra nu este deloc un exemplu pentru generația din care face parte sau pentru cei mai mici.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, opulența pe care o afișează în mediul online, unde publică des clipuri video în care despachetează cadouri scumpe, bijuterii și buchete imense de flori, nu este deloc benefică pentru societate.

Mai mult decât atât, Ilinca Vandici a afirmat că nu o cunoaște pe Andreea Bostănică, fapt pe care influencerița l-a contrazis, susținând că vedeta chiar o urmărea în mediul online și chiar i-a dat mesaj pentru a o invita în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT

Astfel, tânăra a făcut o remarcă menită să o deranjeze puțin pe fosta prezentatoare de la Bravo, ai stil!. „Mi se pare foarte, foarte patetic. Dar… are și ea o vârstă. Poate are și probleme cu memoria”, spunea Andreea Bostănică pe TikTok.

Ilinca Vandici: „Se mai întâmplă”

Dar, la scurt timp după declarațiile făcute de Andreea Bostănică, Ilinca Vandici a făcut o mărturisire neașteptată. Invitată de Selly la Testul Poligraf, împreună cu Raluca Bădulescu, vedeta a susținut că ea chiar are o problemă în ceea ce privește numele persoanelor și chiar nu le reține.

ADVERTISEMENT

„Am în geantă pastile de memorie pe care ghici ce, uit să le iau. Se mai întâmplă de la o vârstă… O să vezi când o să vină momentul potrivit”, a dezvăluit, fără jenă, Ilinca Vandici.

Ba mai mult decât atât, vedeta a susținut că este foarte mândră și că, după părerea sa, ar merita să fie văzută și ascultată de mai mulți oameni, cu toate că este urmărită de 1 milion de persoane pe Instagram. „De când am descoperit iubirea asta de sine, mă văd așa frumoasă. Cu un suflet așa frumos. Cu lucruri minunate de spus, de împărtășit. Și îmi pare că nu…

ADVERTISEMENT

(…) Am descoperit că îmi place foarte tare să văd oamenii din jurul meu fericiți. Și-mi place să le creez mediul în care să se simtă fericiți”, a declarat Ilinca Vandici în emisiunea online a lui Selly. 

Cristina Ich a intervenit în scandal

De altfel, Cristina Ich a intervenit și ea în scandal, luându-i partea Andreei Bostănică și critincând-o pe Ilinca Vandici. „Nu știu dacă ați observat că sunt anumite voci care se sting. Și încep să predice. Încep să predice despre eleganță, modestie, exemplu. Dar întrebarea este, noi ăștia care judecăm ce e bine, ce nu, noi suntem, oare, un exemplu sau am fost?

Putem să vorbim despre asta? Nu poți după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni să vii să pui etichete sau să insiști la bullying, la adresa unui tânăr care nu face nici mai mult, nici mai puțin decât ce ai făcut tu când ți-a permis timpul, vârsta.

Dacă vrei să dai un exemplu, și poți, vino, expune-te, povestește despre greșelile tale, care pot fi asemănătoare sau mai rău, de foarte multe ori, oamenii ăștia care stau și țin prelegeri, ăia-s ce-i mai… ăia au făcut la fel sau mai rău”, a izbucnit Cristina Ich pe TikTok.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”