Life

Ilinca Vandici rupe tăcerea! A fost înșelată de Ciprian Marica: „Aflam de infidelitatea lui”

13.04.2021 | 23:03
Ilinca Vandici rupe tacerea A fost inselata de Ciprian Marica Aflam de infidelitatea lui
Ilinca Vandici a dezvăluit toate infidelitățile fostului fotbalist. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum timpul le vindecă pe toate, Ilinca Vandici a găsit, în sfârșit, puterea să vorbească deschis despre infidelitățile lui Ciprian Marica. Și au fost destule în cei aproape doi ani de relație.

Nu mai este un secret pentru nimeni că fostul internațional adoră să marcheze în așternuturile femeilor frumoase mai ceva ca în porțile echipelor adverse, dar cum reușea mereu să-l prindă „cu mâța-n sac”?

ADVERTISEMENT

Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa ”, a dezvăluit îndrăgita prezentatoare TV.

Cum a fost înșelată Ilinca Vandici de Ciprian Marica

Certurile apăreau dintr-un singur motiv: infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea. Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, a mai spus Ilinca Vandici, intrând în profunzimea acestui subiect sensibil.

ADVERTISEMENT

Dar asta nu e tot, pentru că fostul fotbalist își alegea cu multă grijă „țintele”. Vorbim despre reprezentante de seamă ale showbiz-ului românesc, precum Adelina Pestrițu sau… Bianca Drăgușanu.

Cum a reacționat prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil de fiecare dată când a aflat că i s-au pus coarne? Ei bine, a încercat mereu să afle ce anume l-a determinat să se arunce în brațele altor femei.

ADVERTISEMENT
@videoviral1097#fy #foryou #foryoupage #viral #foloow #romanian #🇷🇴

♬ sunet original – Video.Viral


Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: ”De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, cum au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată. Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste.

ADVERTISEMENT

Au fost şi publicate la două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje.

Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”, a mai spus Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT