Life

Ilinca Vandici se mută într-o vilă de lux, la marginea pădurii. Primele imagini cu casa. Foto

Unde va locui Ilinca Vandici. Vedeta de la Kanal D își construiește casa visurilor la marginea unei păduri. Locuința va avea o piscină și terasă, dar și un candelabru mare.
31.03.2022 | 09:59
Ilinca Vandici se mută într-o vilă de lux, la marginea pădurii. Primele imagini cu casa. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici se va muta în curând într-o casă mai mare, aflată la marginea pădurii. Vedeta le-a filmat fanilor de pe rețelele de socializare cum va arăta noua ei locuință.

Ilinca Vandici se mută într-o vilă de lux, la marginea unei păduri

Deocamdată, totul este la stadiul de construcție, așa că va mai dura cel puțin câteva luni până când Ilinca Vandici și soțul ei se vor muta acolo.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D a filmat pentru fani construcția și a explicat care vor fi camerele din casă, dar și unde se vor afla garajul sau intrarea.

„Deocamdată în stadiul acesta suntem. Aici este garajul și aici avem intrarea în casă. La acest stadiu suntem acum.

ADVERTISEMENT

Geamurile, acolo o să fie dinning, living și bucătărie”, a spus Ilinca Vandici pe Instagram.

Cum arată casa vedetei de la Kanal D. Va avea piscină

Tot din declarațiile vedetei de pe rețelele de socializare mai aflăm și că vila de lux va avea o piscină, dar și o terasă, iar priveliștea va fi una superbă, având în vedere că locuința este chiar la marginea pădurii.

„Aici este dormitorul nostru, aici e terasa și aici va fi piscina, iar aici este pădurea, exact la marginea pădurii”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici vrea să își decoreze casa cu stil, dar și cu obiecte prețioase, așa că locuința sa va avea și un candelabru, după cum a declarat chiar ea.

„Aici avem un spațiu deschis unde o să fie un candelabru mare”, a mai spus vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, locuința Ilincăi Vandici nu putea fi completă fără un spațiu construit special pentru fiul ei, Zian. Băiatul va avea propria lui cameră, cu baie.

Chiar dacă s-a zvonit că ar fi în prag de divorț, iată că vedeta este mai fericită ca niciodată alături de familia ei. De altfel, prezentatoarea TV spune că soțul ei este bărbatul ideal pentru ea.

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație”, a spus ea, în cadrul canalului său de Youtube.

ADVERTISEMENT