Life

Ilinca Vandici și jurații de la Bravo, ai stil, mărturii despre noul sezon. Ce au scos la iveală cei patru

Noul sezon „Bravo, ai stil” revine pe micile ecrane cu o ediție incendiară, a doua dedicată exclusiv vedetelor din showbiz-ul autohton.
08.09.2021 | 18:44
Ilinca Vandici si juratii de la Bravo ai stil marturii despre noul sezon Ce au scos la iveala cei patru
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de stil, și cei trei jurați de la Kanal D au făcut dezvăluiri de senzație despre cele 9 concurente care s-au înscris în concurs, dar și despre atmosferă.

Moderatoarea de la „Bravo, ai stil” și colegii săi de platou au vorbit deschis despre competiția de modă, care nu este una deloc ușoară și care le solicită concurentelor foarte multă imaginație.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, detalii despre Bravo, ai stil. Ce au declarat jurații

„A fost deja o situație în care Raluca nu i-a dat Bravo, ai stil! Andei Adam. Nu s-a supărat. Suntem într-o competiție despre stil, atitudine, pachet complex pe care trebuie să îl aibă fiecare concurentă.

Din 9 câte sunt, doar una singură câștigă la final. Surpriză! Nu așteptăm până la Gală să se întâmple minuni, ținute superbe, atitudine din partea fetelor.

ADVERTISEMENT

Din prima secundă din care s-a dat REC, zici că am fost împreună de o viață acolo. E superb din prima emisie”, a spus Ilinca Vandici într-o emisiune online, notează wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu, unul dintre cei trei jurați de la „Bravo, ai stil”,a punctat faptul că nu sunt jurizate persoanele pe care le au în față, ci ținutele pe care le propun. Blondina are respect pentru toate participantele în aceeași egală măsură.

ADVERTISEMENT

„În fond, aici se face performanță. Paralela este foarte ușor de înțeles, când te referi la lumea sportului. Nu există un campion în lumea sportului, fără să fie dojenit, criticat și supus unui regim aspru al antrenorului.

Poți să fii cel mai bun prieten cu Raluca, cu mine, cu Maurice, dar dacă ne îndreptăm către a fi medaliați și către a fi pe podium, atunci trebuie să facem lucrurile foarte sus”, a completat Tibi Clenci.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu, despre noul sezon: ”Așteptările sunt un pic mai mari”

Maurice Munteanu, unul dintre cei mai vechi jurați de la „Bravo, ai stil”, are așteptări foarte mari de la concurentele din sezonul actual, asta pentru că este vorba de vedete din diferite domenii care sunt obișnuite deja cu scena și lumina reflectoarelor.

Față de concurentele din primele 5 sezoane care nu știau ce înseamnă a lucra cu echipe de stiliști sau a proba în permanență haine, cele de acum trebuie să demonstreze că au de a face cu moda și stilul și cunosc tendințele foarte bine.

„Atunci, cumva, așteptările noastre sunt un pic mai mari decât până acum”, a declarat Maurice Munteanu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT