Life

Ilona Brezoianu a “leșinat” în direct la TV, iar Horia Brenciu a intervenit. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu prezentatoarea de la Antena 1

Ilona Brezoianu a “leșinat” în direct la TV, iar Horia Brenciu a intervenit pentru a o “salva”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu prezentatoarea?
07.11.2022 | 21:53
Ilona Brezoianu a lesinat in direct la TV iar Horia Brenciu a intervenit Ce sa intamplat de fapt cu prezentatoarea de la Antena 1
Ilona Brezoianu a “leșinat” la TV. Sursa foto: Instagram, Antena1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu a leșinat în direct la TV, iar Horia Brenciu a încercat să o “salveze”. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu fosta concurentă de la Te cunosc de undeva.

Ilona Brezoianu a “leșinat” la TV. Horia Brenciu a intervenit

Invitat la matinalul de weekend de la Antena 1, Horia Brenciu a vorbit despre spectacolul pe care îl va susține în curând la Sala Palatului, show-ul fiind foarte așteptat de fanii săi.

ADVERTISEMENT

Așa cum i-a obișnuit pe cei care îl urmăresc, cântărețul va aduce și un invitat special. De data aceasta este vorba despre Ilona Brezoianu.

“Vreau să vă spun că la concertul meu nu vine Superman, nu vine Thor, nu vine Femeia Fantastică.

ADVERTISEMENT

Aceasta este femeia care va apărea pe scenă: Ilona Brezoianu, pentru prima dată la Sala Palatului.”, a declarat Horia Brenciu la Neatza de weekend.

La puțim timp după ce artistul i-a făcut această prezentare inedită, Ilona Brezoianu a leșinat.

ADVERTISEMENT

Horia Brenciu s-a ridicat și a început să se prefacă că efectuează manevre de prim ajutor pentru “a o aduce la viață” pe fosta concurentă de la Te cunosc de undeva. Văzând că aceasta nu-și revine, artistul a decis să-i facă Ilonei respirație gură la gură.

“Mă simt nevoit să trec la respirație gură la gură!”, a spus acesta, notează wowbiz.ro.

Totul s-a dovedit doar o glumă prin care actrița a vrut să arate cât de impresionată a fost de comparația pe care a făcut-o Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu a recunoscut pe ce cheltuie cei mai mulți bani

Ilona Brezoianu a acordat recent un interviu pentru FANATIK și a recunoscut pe ce se duce o mare parte din salariul ei.

Prezentatoarea câștigă bani și din teatru, dar și din emisiunile TV. Se descurcă în plan financiar, dar încă nu-și permite să aibă ținute de mii de euro în garderobă.

Cu toate acestea, actrița recunoaște că îi place să facă shopping și că foarte mulți bani se duc pe haine de fiecare dată când cumpără ceva. Ilona Brezoianu a recunoscut că uneori tot salariul se duce pe haine.

“Din păcate da, și cheltui mai ales pe haine. Și o să mai renunț un pic la obiceiul ăsta, pentru că, mai nou, se ocupă Anda Crăpătureanu de mine, care din nimic îți face niște ținute.

Și atunci încep să refolosesc din hainele pe care le uitasem de mult și pe care am început să le reintegrez în garderobă, tocmai ca să nu mai investesc foarte mult în aspectul ăsta, că este costisitor. (…)

Nu cumpăr chiar în fiecare lună, dar atunci când mă duc, cumpăr. Îmi place că am ajuns în punctul în care nu prea mă mai uit la preț. Dacă îmi place ceva, asta e, cât e, e. (…)

Sunt momente când se duce salariul tot pe haine.”, a declarat Ilona Brezoianu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT