Life

Ilona Brezoianu, concurentă la America Express? Cum a reacționat când a fost întrebată despre show

Ilona Brezoianu nu vrea să participe la America Express. Ce i-a răspuns unui fan care își dorea să o vadă în următorul sezon.
12.05.2023 | 00:10
Ilona Brezoianu concurenta la America Express Cum a reactionat cand a fost intrebata despre show
Ce spune Ilona Brezoianu despre participarea la America Express. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu a bifat până acum mai multe emisiuni de la Antena 1, însă atunci când a fost întrebată despre America Express, a spus pas. Ce părere are vedeta despre participarea la cunoscuta emisiune.

Ilona Brezoianu refuză participarea la America Express? Ce spune despre show

Ilona Brezoianu a apărut de-a lungul timpului în mai multe emisiuni de la Antena 1, ceea ce a ajutat-o să câștige simpatia publicului. A participat la Te cunosc de undeva alături de Cuza, apoi s-a alăturat echipei de la Neatza. Dar nu toate producțiile trustului i se potrivesc, din punctul său de vedere.

ADVERTISEMENT

De curând, actrița a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Iar unul dintre cei care o îndrăgesc, a mărturisit că i-ar plăcea să o vadă pe Ilona Brezoianu la America Express.

Mai mult, persoana care a făcut afirmația s-a gândit și la un partener potrivit pentru vedetă. Este vorba despre hair stylist-ul Marian Capeț, bunul său prieten, care în trecut a mai apărut și în emisiunea lui Nea Marin. 

ADVERTISEMENT

„Da… Două putori la Asia Express. I-auzi Laica…Capet”, a fost răspunsul pe care Ilona Brezoianu l-a oferit, semn că nu crede că ar face față provocărilor la care sunt supuși cei care participă la America Express.

Ilona Brezoianu se teme de moarte

Cu toate acestea, viața nu a fost mereu ușoară pentru Ilona Brezoianu. Într-un interviu acordat exclusiv pentru FANATIK, vedeta spunea că a fost nevoită să depășească multe obstacole. „Sunt niște lucruri pe care le-am depășit în viața asta.

ADVERTISEMENT

Și care sunt un pic mai complicate, despre care nu am vorbit niciodată. Și nici nu o să vorbesc, pentru că le țin pentru mine, Pentru că nu vreau să creadă oamenii că mă lamentez”, ne-a spus actrița.

Totodată, refuzul de a merge la America Express s-ar putea datora și fricilor sale, printre care și cea de moarte. Cuvântul a fost trecut de trei ori în contractul concurenților din sezonul trecut. „Am frică de moarte, de boală, frica de ratare, e complicată.

ADVERTISEMENT

Nu poți să știi că acuma ești sus și mâine poate nu o să mai fii, cum te descurci? Ce faci? Dacă acum ești foarte cunoscut și poate peste cinci ani nu mai știe nimeni cine ești, e complicat”, ne-a mai dezvăluit Ilona Brezoianu.

ADVERTISEMENT