Life

Ilona Brezoianu, dezvăluiri neașteptate. Ce a făcut actrița cu primii bani câștigați din actorie

Ilona Brezoianu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Pe lângă asta, ea a apărut și în diverse show-uri apreciate de publicul larg.
07.12.2022 | 19:38
Ilona Brezoianu dezvaluiri neasteptate Ce a facut actrita cu primii bani castigati din actorie
Ce a făcut Ilona Brezoianu cu primii bani câștigați din actorie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dacă acum se bucură de o carieră de mare succes, iată că începuturile nu au fost atât de ușoare. Au avut loc alegeri importante, povestește actrița.

Ce și-a cumpărat actrița Ilona Brezoianu cu primii bani făcuți din actorie

Ilona Brezoianu, care a împlinit în acest an 32 de ani, a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Oprișan, iar cu această ocazie a vorbit despre începuturile carierei sale.

ADVERTISEMENT

Banii se făceau mai greu atunci, drept urmare, actrița era nevoită să cântărească bine anumite decizii.

Dacă alegea să cumpere ceva, atunci trebuia să renunțe la altceva, după cum povestește chiar ea.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Ilona Brezoianu cu primii ei bani câștigați din teatru? Deși avea nevoie de o mașină de spălat vase, se pare că actrița, care este și o mare iubitoare de animale, a preferat mai degrabă să își ia un animal de companie.

Atunci, Ilona Brezoianu a renunțat la electrocasnice și a preferat să își achiziționeze o pisică, pe care o mai are și în prezent.

ADVERTISEMENT

”Din primii bani de la teatru… la un moment dat trebuia să-mi cumpăr mașină de spălat și aveam de ales dintre mașina de spălat și pisică, pentru că-mi doream foarte tare o pisică.

Și, bineînțeles că am renunțat la a-mi cumpăra mașină de spălat și mi-am cumpărat o pisică, pe care o am și acum”, a mărturisit actrița, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Pisica pe care Ilona Brezoianu și-a achiziționat-o nu a fost deloc ieftină. Actrița a plătit 950 de lei pentru ea, iar  doamna respectivă, care o vindea, nu voia deloc să lase la preț.

Ilona Brezoianu a negociat cu vânzătoarea

Mai exact, aceasta cerea 1.000 de lei și nu părea deloc dispusă să mai negocieze.

Pe lângă asta, actrița a mai cheltuit bani și pentru mâncarea animalului de companie, dar și pentru nisip, însă nu i-a părut rău deloc.

După ceva timp însă, actrița și-a achiziționat și mașina de spălat vase, dar și o mașină de spălat, iar investiția făcută din primii bani câștigați nu s-a dovedit a fi deloc una greșita.

”Am dat pe ea zece milioane și pentru că ea costa zece milioane, iar doamna aia nu voia să mai lase la preț, am sunat-o și i-am zis: ”Vă rog frumos, lăsați-o cu 950 de lei că vreau să îi cumpăr și bobițe și nisip”.

Și doamna s-a uitat un pic așa la mine și a zis: ”Bine, vi-o las cu 950”. Și am stat fără mașină, la un moment dat mi-am luat și mașină, acum am și mașină de spălat”, a spus Ilona Brezoianu, în cadrul podcast-ului susținut de Cătălin Oprișan.

În prezent, Ilona Brezoianu se bucură de o carieră înfloritoare și are grijă să se și mențină în formă. Chiar ea vorbea la un moment dat despre stilul său de viață, destul de echilibrat.

ADVERTISEMENT
Tags: