Life

Ilona Brezoianu, replică dură la adresa lui George Buhnici: ”Poate dau de el și mă face de balamuc”

Ilona Brezoianu nu a putut sta departe și a avut o reacție dură legat de scandalul momentului, cel în care George Buhnici este personajul principal. Ce a declarat blondina.
18.07.2022 | 23:35
Ilona Brezoianu replica dura la adresa lui George Buhnici Poate dau de el si ma face de balamuc
Ilona Brezoianu, reacție surpriză legat de scandalul cu George Buhnici. Ce susține vedeta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Te cunosc de undeva a venit cu o replică surprinzătoare la adresa vloggerului, subliniind, evident ironic, că are o siluetă pentru care a muncit tocmai pentru a fi pe placul fostului moderator TV.

Ilona Brezoianu, reacție surpriză legat de scandalul cu George Buhnici. Ce susține vedeta

Ilona Brezoianu consideră că omul de televiziune a greșit când a făcut respectivul interviu. În plus, actrița susține că femeile care au încredere în ele nu sunt deloc cele care trag din greu la sala de antrenament.

ADVERTISEMENT

„Recunosc, mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, că zic poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc. Nu m-a întrebat nimeni, dar cele mai sexy femei mi se par cele cu încredere în ele.

Nicidecum abdomenul perfect sau lipsa de celulită sau de vergeturi. Asta așa ca să nu zic că n-am avut o părere despre acest subiect. Vă pup pe toți!”, a scris actrița Teatrului de Comedie pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu nu este singura persoană publică care îl pune la zid pe George Buhnici, după interviul acordat în urmă cu o săptămână, pe plaja festivalului Neversea. Blondina se alătură celor care îl critică pe vlogger.

Fosta concurentă a emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a lăsat și o imagine în pantaloni scurți și tricou mulat, obiecte vestimentare care lasă la vedere foarte multă piele. În plus, hainele îi scot în evidență formele.

ADVERTISEMENT

George Buhnici, reacție după declarațiile controversate

George Buhnici a luat atitudine după ce a primit un val de hate din cauza declarațiilor sale controversate, prin care recunoaște că-i plac femeile tinere, care nu au kilograme în plus, celulită sau vergeturi când stau la plajă.

„La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani.

ADVERTISEMENT

În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește, iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin”, a notat fostul prezentator pe blogul personal.

ADVERTISEMENT