Life

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, pe scena de la Te cunosc de undeva. S-au transformat în Zdob și Zdub și Loredana Groza

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au intrat încrezători pe scena de la Te cunosc de undeva, unde au deschis premiera sezonului 17. Cei doi artiști au primit aprecieri de la jurați.
30.04.2022 | 22:49
Ilona Brezoianu si Florin Ristei pe scena de la Te cunosc de undeva Sau transformat in Zdob si Zdub si Loredana Groza
Ilona Brezoianu și Florin Ristei au deschis prima ediție de la Te cunosc de undeva. În cine s-au schimbat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și prezentatorul de la Neatza au avut parte de cea mai grea provocare a competiției de la Antena 1. Au tras la ruletă primul travesti și s-au transformat în Roman Iagupov de la Zdob și Zdub și Loredana Groza.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au deschis prima ediție de la Te cunosc de undeva. În cine s-au schimbat

Ilona Brezoianu a adoptat o atitudine masculină și l-a interpretat pe solistul de la Zdob și Zdub, în timp ce colegul de scenă a ales rolul feminin. Florin Ristei a copiat-o pe Loredana Groza și a cântă împreună cu actrița piesa La cârciuma de la drum.

ADVERTISEMENT

Cei doi au intrat foarte bine în pielea personajelor pe care le-au avut de jucat în emisiunea Te cunosc de undeva, show pe care l-au deschis sâmbătă, 30 aprilie 2022. Concurenții s-au descurcat de minune și au fost lăudați de jurați.

Calitățile vocale ale Ilonei Brezoianu au fost apreciate de Ozana Barbancea, în timp ce cântărețul a fost lăudat pentru asemănarea izbitoare cu celebra solistă, mai ales că nu e prima oară când joacă un rol de travesti.

ADVERTISEMENT

„Ți-ai însușit acea emisie a Loredanei, așa, infosată. Dar ceea ce zace în Ilona… Ferească Dumnezeu! De abia acum o să observăm!”, le-a spus soprana participanților de la Te cunosc de undeva, scrie a1.ro.

„Ați început splendid! Mi-e frică de sezonul ăsta!”, a completat Cristi Iacob, care a fost întrerupt de Florin Ristei pentru a-i aminti că nu s-au cunoscut până acum.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost oau! Neașteptat! Aveam emoții cu Ilona. Mirifică ai fost draga mea! Florinel, ai fost senzual, drăguț, dar voiam o Loredana și mai nebună”, a precizat Andreea Bălan.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Te cunosc de undeva
Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram.com

Ilona Brezoianu, aprecieri pentru transformarea lui Florin Ristei

Florin Ristei este obișnuit cu momentele de la Te cunosc de undeva, în timp ce pentru Ilona Brezoianu a fost un început foarte bun. Actrița are numai aprecieri pentru colegul său, dar și pentru transformarea acestuia în Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la iUmor este de părere că artistul merită toate laudele numai pentru simplu fapt că s-a epilat, și-a pus lentile de contact și unghii false. În plus, cântărețul a renunțat la barbă pentru rolul din această seară.

„Pentru cât a muncit şi câte sacrificii a trebuit să facă merită toată admiraţia noastră, a tuturor şi numai note de 14! Dacă nu câştigăm ediţia asta, mă oftic! Mi-e milă de el, s-a chinuit atât cu epilat, cu mersul pe tocuri, cu manichiura…”, a spus Ilona Brezoianu.

ADVERTISEMENT