Life

Secretul din spatele legăturii dintre Ilona Brezoianu și Marius Manole: ”Viața ne-a adus împreună”

Ilona Brezoianu și Marius Manole sunt prieteni buni de ceva vreme, însă puțină lume știe cum s-au cunoscut cei doi, de fapt.
17.04.2023 | 17:30
Secretul din spatele legaturii dintre Ilona Brezoianu si Marius Manole Viata nea adus impreuna
Ilona Brezoianu și Marius Manole sunt colegi de teatru, dar și foarte buni prieteni. Foto: Florin Ghioca/ TNB/ Instagram. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu și Marius Manole sunt colegi de breaslă, dar și prieteni foarte apropiați, reprezentând două dintre cele mai cool figuri ale teatrului românesc.

Cum s-a născut prietenia dintre Ilona Brezoianu și Marius Manole. Cei doi tratează cu umor orice situație din viața lor

Plini de umor, dar profunzi în același timp, cei doi actori au reușit să îi cucerească pe oameni nu doar cu spectacolele sale, ci și prin vlogurile și povestioarele sub formă de videoclipuri pe care aceștia le-au postat din când în când pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Astăzi se au ca frații și, de fiecare dată când se văd, știu să facă ”mișto” de calitate unul de celălalt, neavând niciun fel de inhibiție. Ilona Brezoianu a povestit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum s-a legat această prietenie rară între ea și Marius.

Înainte să îl cunoască pe Marius Manole, Ilona l-a admirat, de la distanță, și niciodată nu și-ar fi imaginat în primul rând că o să joace alături de el, darămite să îi devină și prietenă bună.

ADVERTISEMENT

Din admiratoarea lui, Ilona i-a devenit una dintre cele mai bune prietene. Cei doi au jucat în câteva spectacole împreună, primul fiind „Două loturi”, însă abia la spectacolul „Viforul” aceștia au început să se cunoască pe bune.

Ilona Brezoianu, fascinată de Marius Manole: „E foarte devotat, foarte empatic”

Ilona îl descrie pe actor drept un om loial, extrem de empatic, genul acela de persoană pe care o poți suna și la 3 dimineața dacă ai nevoie de ajutor. Nu doar că răspunde, dar e gata să facă orice pentru un om aflat în necaz.

ADVERTISEMENT

„Marius e un prieten foarte loial. Eu îl știam de mult pe Marius că, eram, cumva, admiratoarea lui. Mai aprofundat am ajuns să ne cunoaștem când am lucrat împreună la Teatrul Național. Era un spectacol „Două loturi”, regizat de Alexandru Dabija.

Acolo ne-am apropiat poate puțin mai mult. Am făcut apoi și „Viforul”, unde iar jucam amândoi, eu eram doamna Tana și el era Ștefan cel Mare. Ne-am apropiat din ce în ce mai mult la repetiții și așa am ajuns să avem o relație de prietenie. Înainte de asta, eu îl apreciam foarte mult. Îl văzusem în teatru.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândeam vreodată că o să ajung să fiu prietenă cu el. Viața ne-a adus împreună. Asta a fost foarte frumos. E foarte devotat. E foarte empatic. E un om pe care te poți baza. Te ajută când ai nevoie de el”, a dezvăluit Ilona Brezoianu despre prietenia cu Marius Manole, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cei doi actori au adus bucurie în rândul internauților, în perioada pandemiei de coronavirus

Așa cum spuneam, dincolo de teatru, Ilona Brezoianu și Marius Manole au ajuns la inimile internauților prin glumițele pe care le-au făcut uneori chiar în situații critice. În perioada pandemiei de coronavirus, actorii au adus veselie și puțin optimism în sufletul celor speriați de Covid prin proiectul „Welcom as in aor hom”, realizat împreună pe YouTube.

Mai mult, la un moment dat când Ilona Brezoianu a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, Marius Manole a tachinat-o spunându-i că arată foarte bine pentru o persoană bolnavă și că ar putea fi oricând Miss Cimitir.

„Dar știi că arăți bine? Nu arăți rău! N-aș zice că ești pe moarte. Dacă așa ar arăta toți oamenii în pragul decesului ne-am dori cu toții, am face “Miss Cimitir”, i-a spus Manole Ilonei Brezoianu într-un live, în urmă cu doi ani.

 

 

ADVERTISEMENT