Life

Iluzia optică ce dă bătăi de cap. Doar geniile găsesc calul din imagine în mai puțin de 15 secunde

Iluzia optică ce le dă bătăi de cap și celor mai inteligenți oameni. Trebuie să răspunzi la o singură întrebare: Unde se află calul în imagine?
02.02.2023 | 11:13
Iluzia optica ce da batai de cap Doar geniile gasesc calul din imagine in mai putin de 15 secunde
Iluzia optică ce le dă bătăi de cap și celor mai inteligenți oameni Foto Pinterest
ADVERTISEMENT

Aceasta iluzie optică poate să dea bătăi de cap și celor mai inteligenți oameni. Întrebarea simplă la care trebuie să se găsească răspunsul este: Unde se află calul din imagine?

Iluzia optică ce le dă bătăi de cap și celor mai inteligenți oameni

Doar geniile pot să găsească calul din această imagine în mai puțin de 15 secunde. Chiar și așa, se dovedește a fi destul de dificil să ghicești unde este, de fapt, animalul.

ADVERTISEMENT

Se spune că doar 2% dintre cei care încearcă să rezolve exercițiul pot să găsească răspunsul la întrebare.

Iluzia optică îl înfățișează pe un bărbat aflat pe o câmpie plină cu vegetație și unele animale. Printre copaci, bărbatul stă pe jos direct pe iarbă și se joacă cu păsările care vin să îl întâmpine.

ADVERTISEMENT

Dar acesta nu este singur, ci este însoțit de un cal de care este legat și întrebarea zilei: unde este el, de fapt?

Lucrurile sunt cu atât mai grele cu cât este vorba despre o fotografie albă negru în care siluetele se întrepătrund și ne păcălesc creierul.

ADVERTISEMENT

Doar geniile găsesc calul din imagine în mai puțin de 15 secunde

Tocmai scopul iluziei optice este să te păcălească și să îți facă mintea să joace feste, însă 2% dintre cei care privesc imaginea știu de îndată unde este calul.

Răspunsul la această întrebare este că acesta este chiar în spatele stăpânului său și, de fapt, nu este o stâncă de care acesta se sprijină, ci chiar animalul care îl însoțește în călătoria sa.

ADVERTISEMENT
Aici este calul
Doar geniile găsesc calul din imagine în mai puțin de 15 secunde Foto Pinterest

Chiar dacă puțini au descoperit acest lucru, stăpânul stă foarte relaxat și se joacă cu păsările tocmai pentru că este alături de animalul său și nu l-a pierdut prin pădure.

Iluziile optice și testele de inteligență sunt niște modalități foarte distractive de a ne antrena creierul privind imagini sau rezolvăm exerciții care sunt destul de dificile, dar care ne pun la încercare inteligența.

ADVERTISEMENT
Tags: