Life

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Doar geniile găsesc unde se află albina în imagine în mai puțin de 5 secunde

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români și puțini reușesc să dea răspunsul corect. Doar geniile pot să găsească unde este albina.
17.06.2023 | 14:42
Iluzia optica ce da batai de cap multor romani Doar geniile gasesc unde se afla albina in imagine in mai putin de 5 secunde
Iluzia optică ce trebuie rezolvată în câteva secunde. Foto Brightside
ADVERTISEMENT

Iluzia optică care le dă bătăi de cap multor români. Doar geniile pot să găsească unde este albina din imagine în doar câteva secunde!

Iluzia optică ce trebuie rezolvată în câteva secunde

Această iluzie optică este una destul de dificilă. Imaginea ne joacă feste, iar creierul nostru nu se mai poate concentra la a vedea lucrurile pe care vrem noi să le aflăm.

ADVERTISEMENT

Doar geniile pot să rezolve această iluzie optică în doar cinci secunde. Sarcina este una destul de grea, iar întrebarea la care trebuie să găsești răspunsul este „Unde se află albina?”.

Da, în această imagine este și o albină, iar sarcina pe care trebuie să o îndeplinești pentru a vedea dacă ești un geniu este să o găsești în câteva secunde!

ADVERTISEMENT
Imaginea completă cu iluzia optică
Imaginea completă cu iluzia optică

Imaginea cu iluzia optică ne arată camera unei tinere care doarme. Greutatea vine din faptul că tânăra are o culoare preferată: roșcatul.

Nu numai că părul acesteia este așa, dar și animalele din cameră. Inclusiv așternuturile sale sunt cu buline de culoare roșiatică.

ADVERTISEMENT

Care este răspunsul corect. Unde e albina

Iar toate acestea fac din sarcina noastră una și mai grea. Unde este albina prin toate aceste buline și animale? Răspunsul îl poți găsi doar dacă te uiți foarte atent și îndeaproape.

Dacă ai un răspuns și crezi că este cel corect, pregătește-te pentru că vei afla acum dacă este așa. Albina din această iluzie optică este pe codița pisicii de la margine patului!

ADVERTISEMENT

Albina stă și ea aproape de tânăra din imagine, și s-a așezat pe codița pisicii pentru a se odihni. Acolo se afla, așadar, albina pe care o căutai!

aici este albina!
aici este albina!

Dacă ai răspuns corect și ai ghicit unde era pisica ascunsă, atunci felicitări, te poți numi un geniu! Dacă nu ai reușit să descoperi răspunsul de la iluzia optică atunci am pregătit o imagine unde este încercuită albina ca să o vezi mai bine.

ADVERTISEMENT