Life

Iluzia optică pe care doar geniile o pot rezolva. Unde este câinele din dormitor?

Iluzia optică pe care doar geniile o pot rezolva. Trebuie să răspunzi la o întrebare simplă, anume: Unde este câinele din dormitor?
12.01.2023 | 22:27
Iluzia optica pe care doar geniile o pot rezolva Unde este cainele din dormitor
Iluzia optică pe care doar geniile o pot rezolva. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Aceasta este iluzia optică pe care doar geniile o pot rezolva în mai puțin de 10 secunde. Răspunsul pe care trebuie să-l oferi este unul simplu și tot ce ai de făcut este să vezi unde este, de fapt, câinele din imagine.

Iluzia optică pe care doar geniile o pot rezolva. Găsește câinele!

Iluzia optică din acest caz este una ce poate fi rezolvată rapid doar de genii, care pot să găsească animalul din imagine în 7 secunde. Undeva în acest dormitor este ascuns un animal.

ADVERTISEMENT

Deși nu pare să fie acolo, este un câine foarte bine ascuns în acest dormitor, astfel că vor puține persoane pot să ofere răspunsul corect la întrebarea „Unde este câinele?”

Dificultatea acestei iluzii optice este tocmai faptul că animalul se confundă cu celelalte elemente din dormitor și abia mai poate fi zărit.

ADVERTISEMENT

Totuși, dacă ai reușit să observi patrupedul  în spatele pernei din stânga, atunci ai avut dreptate pentru că acolo se află, de fapt, animalul.

Deși i se vede doar o parte din cap în această imagine, cu siguranță existat multe persoane care au reușit să vadă răspunsul corect, dar doar geniile au putut să rezolve această iluzie optică în mai puțin de 10 secunde.

ADVERTISEMENT

Ce sunt iluziile optice

Iluziile optice sunt acele imagini care ne fac să percepem realitatea într-un mod eronat. Sunt o mulțime de astfel de imagini și chiar picturi faimoase care ne fac să mintea să creadă că este vorba despre lucruri diferite.

Iluziile optice își fac foarte bine treaba pentru că au foarte multe contraste de culoare, de mișcare și luminozitate, iar toate acestea duc la  o puternică stimulare a zonei optice cerebrale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, foarte interesante sunt și testele de inteligență, care arată după cum bine spune și numele acestora cât de inteligentă este o persoană și mai ales cât de rapid poate găsi soluții pentru niște probleme date.

Testul cu câinele
Testul cu câinele

Un alt exemplu de test care le poate da bătaie de cap multă persoane este tot unul în care trebuie să fie găsit câinele din imagine, foarte bine ascuns și el printre cu mulțime de obiecte din livingul unei case.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților