Fotbal international

Imagine controversată în cel mai recent număr France Football. Messi și Ronaldo apar sărutându-se!

15.04.2019 | 21:51
Imagine controversata in cel mai recent numar France Football Messi si Ronaldo apar sarutanduse

France Football, revista care anual acordă premiul Balonul de Aur, cel mai important trofeu individual din fotbalul mondial, a stârnit controverse în întreaga lume după ce a publicat coperta celui mai recent număr. 

Messi și Ronaldo apar sărutându-se în France Football

Apar acolo Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sărutându-se. Francezii au dorit să afle opinia foștilor mari fotbaliști, dar și a jucătorilor aflați încă în activitate despre cele două staruri ale fotbalului mondial.

„Cristiano Ronaldo și Lionel Messi domină fotbalul mondial de peste un deceniu, divizând fanii de pretutindeni, inclusiv pe jucătorii retrași si și cei încă aflați în activitate intervievați recent de France Football. Au trecut mai bine de zece ani de când cei doi fac inimile fanilor fotbalului să bată mai puternic. Suficient pentru a genera pasiuni și duscuții. FF a intervievat mai mulți fotbaliști (Stoitchkov, Papin, Carragher, Robben, Tardelli, Lahm…) pentru a afla cine e mai bun” – scriu francezii pe site-ul lor oficial.

Messi și Ronaldo apar sărutându-se în France Football
Messi și Ronaldo apar sărutându-se în France Football

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu au mai reușit să câștige Balonul de Aur anul trecut, premiul fiind cucerit de Luka Modric, câștigător de Liga Campionilor cu Real Madrid și finalist de Cupa Mondială cu naționala Croației.

Modric a avut un sezon 2018/19 de coșmar însă, Real ratând toate obiectivele fixate pentru acest sezon. În schimb, Messi și Ronaldo au continuat să strălucească. Leo e pe cale să ia din nou campionautul în Spania, dar și Cupa Regelui, acolo unde Barcelona este în finală. În plus, Barcelona e prezentă în sferturile Ligii Campionilor și are toate șansele să o elimine pe Manchester United după victoria cu 1-0 de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo poate deveni la finalul săptămânii campion al Italiei, dacă Juventus se va impune. Din păcate pentru el, portughezul nu poate cuceri și Cupa Italiei, Juve fiind eliminată de Atalanta. Torinezii sunt de asemenea în sferturile Ligii, acolo unde vin după 1-1 în deplasare cu Ajax în prima manșă.

Tags: