Life

Imagine de colecție cu Dorian Popa. Cum arăta artistul în copilărie

23.01.2021 | 20:16
Imagine de colectie cu Dorian Popa Cum arata artistul in copilarie
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a surprins fanii pe Instragram cu o imagine de colecție. Artistul a ditribuit o fotografie din copilărie, în vremea când era departe de a avea fizicul impresionant de acum.

Postarea artistului, intitulată „am început de jos”, a strâns un număr impresionant de aprecieri și comentarii ale urmăritorilor din mediul virtual. Peste 83.000 de mii de oameni au reacționat la vederea respectivei imaginii, în mai puțin de opt ore de la afișarea acesteia.

ADVERTISEMENT

Dacă mare parte dintre admiratorii artistului au apreciat gestul acestuia drept unul făcut de un om căruia nu îi este rușine cu originile sale, au fost și internauți care s-au amuzat. Aceștia au glumit pe seama aspectului fizic din trecut al celui recunoscut acum pentru musculatura proeminentă.

Imagine de colecție cu Dorian Popa. Cum arăta artistul în copilărie

Dorian Popa în copilărie vs Dorian Popa în momentul de față
Imagine de colecție cu Dorian Popa. Cum arăta artistul în copilărie
Colaj: Fanatik

Reacțiile celor ce au văzut fotografia distribuită de artist au fost admirative. Oamenii au apreciat sinceritatea acestuia și că nu îi este rușine cu modul cum arăta în trecut.

ADVERTISEMENT

„Ești o bombă de pozitivitate, care explodează zilnic. Aștept în fiecare dimineață vlogurile să ne binedispunem alături de tine”, i-a transmis un internaut. Altul încearcă să-l „consoleze”: „ Doriane, așa erau vremurile atunci. Contează ce ajungi, nu ce ai fost”.

În schimb, au fost și internauți care s-au amuzat copios: „chiar arătai ca un Jhonuț!”, „și slăbănog și monosprânceană! Tot ce trebuie!”, unde sunt mușchii?”, „Hâtz, îți făceai bretonul cu pieptănul?”

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Dorian Popa își surprinde fanii în mediul online. În ultima vreme, celebrul vlogger a făcut o serie de postări menite să îi facă pe oameni să reacționeze.

Ultima dintre ele a fost o farsă care i-a speriat pe apropiații acestuia. Artistul a postat o imagine în care apărea cu un mare bandaj pe nas. El a precizat că a dorit să facă o rinoplastie, pentru că multă lume l-a criticat pentru dimensiunea părții mediene proeminente a feței sale. Fratele cântărețului a tras o sperietură strașnică, crezând că Dorian a fost agresat și s-a ales cu o contuzie.

ADVERTISEMENT

Vloggerul se pregătește de celebrarea a patru ani de prezență pe YouTube, luna viitoare. Până acum, el a strâns aproape două milioane de urmăritori. Cu această ocazie el a acceptat provocarea de a-și adăuga „Hâtz” ca nume în buletin.

ADVERTISEMENT