Life

Imagine de colecție cu Prințul William și Kate Middleton. Cum s-au afișat cei doi la 12 ani de la căsătorie

Prințul William și Kate Middleton s-au afișat într-o ipostază complet neașteptată cu ocazia aniversării a 12 ani de căsnicie.
29.04.2023 | 18:20
Imagine de colectie cu Printul William si Kate Middleton Cum sau afisat cei doi la 12 ani de la casatorie
Prințul William și Kate Middleton aniversează 12 ani de căsnicie. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prinţul William şi Kate Middleton s-au cunoscut în urmă cu ani buni. Relația lor a fost una strânsă, astfel că cei doi aniversează acum 12 ani de căsnicie. Evident, aceștia au decis să amintească de acea zi cu o imagine de colecție.

Prințul William și Kate Middleton aniversează 12 ani de căsnicie

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011. Erau de opt ani împreună, însă târziu a decis să facă pasul cel mare. Iar nunta lor a fost evenimentul regal al anului 2011. Nu mai puțin de 2.000 de invitați au fost prezenți la el.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ceremonia a fost urmărită de aproape 25 de milioane de persoane din Marea Britanie. Iar asta o confirmă chiar audiențele, care au fost unele record. În total, două miliarde de telespectatori la nivel mondial au fost cu ochii pe ei.

Ceva timp mai târziu, familia avea să se mărească. În prezent, după 12 ani de căsniciei, Prințul William și Kate Middleton au trei copii. Este vorba despre prințul George, în vârstă de 9 ani, prințesa Charlotte, care are șapte ani și prințul Louis, în vârstă de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Și totuși cum au decis cei doi să anunțe aniversarea a 12 ani de căsnicie? Cu o imagine de colecție. Pe contul oficial de Twitter al cuplului vedem o fotografie în care cei doi sunt îmbrăcați lejer și merg pe biciclete.

Imaginea care a făcut înconjurul internetului

Kate Middleton poartă o cămașă albă și niște blugi, iar pe cap are o pereche de ochelari de soare. De cealaltă parte, Prințul William poartă niște blugi, o cămașă albastră, dar și ochelari de soare. Fotografia a fost realizată anul trecut, într-o zi însorită.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton și Prințul William, împreună la o plimbare pe biciclete. Sursă foto: Twitter
Kate Middleton și Prințul William, împreună la o plimbare pe biciclete. Sursă foto: Twitter

În dreptul imaginii, cuplul regal a pus un mesaj simplu, dar care spune totul. ”12 ani”, au scris cei doi în dreptul fotografiei, alături de un emoticon în formă de inimă. Amintim faptul că ultima perioadă a fost una extrem de agitată la Casa Regală.

După acuzațiile aduse de prințul Harry și de Meghan Markle, Kate și William s-au simțit direct vizați. Să nu uităm că în cartea sa, Harry vorbește și despre un moment nu tocmai plăcut în care fratele său ar fi fost implicat.

ADVERTISEMENT

De asemenea și numele lui Kate Middleton a fost menționat în câteva pasaje ale cărții. Deși au fost sătui de acuzațiile venite din partea acestuia, de fiecare dată, ambii parteneri au preferat să păstreze discreția și să nu dea curs unor noi conflicte.

ADVERTISEMENT