Life

Imagine Dragons, pe scena de la UNTOLD 2023. Trupa organizează un turneu mondial

Imagine Dragons, concert spectaculos la Cluj-Napoca. Formația americană ajunge la UNTOLD 2023, alături de alte mari trupe.
24.11.2022 | 19:27
Imagine Dragons pe scena de la UNTOLD 2023 Trupa organizeaza un turneu mondial
Imagine Dragons, concert la Cluj-Napoca. Formația americană ajunge la UNTOLD 2023. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei patru cântăreți care fac parte din grupul pop din Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii vor urca pe scena unuia dintre celemai mari festivaluri din țara noastră. Trupa organizează un turneu mondial.

Imagine Dragons, concert la Cluj-Napoca. Formația americană ajunge la UNTOLD 2023

Imagine Dragons, una dintre mai importante formații pop din America, va ajunge pentru prima oară în România. Artiștii se numără printre vedetele de la UNTOLD 2023, care se va desfășura în ultima lună de vară.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cântăreții care au reușit să ajungă în topurile muzicale imediat după lansarea primului album de studio, Night Visions, vor concerta în țara noastră undeva între 3 și 6 august 2022. Vedetele se află într-un turneu mondial.

„Una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume şi una dintre cele mai iubite formaţii de pe întreg mapamondul”, au declarat organizatorii festivalului din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

„Trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023.

Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii şi un fanbase uriaş în fiecare colţ de lume.

În luna august a anului viitor, fanii se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD”, se arată într-un comunicat, conform adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Imagine Dragons, detalii despre formație

Imagine Dragons este o formație compusă din Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee şi Daniel Platzman. Cei patru tineri au pus bazele trupei în Nevada, iar primul single lansat pe piață s-a intitulat It’s Time.

Primul album, Night Vision, lansat în anul 2012, a fost considerat iconic. A ajuns pe locul 2 în Billboard 200, de-a lungul anilor primind mai multe premii. Printre acestea se numără un Grammy și 10 titluri Billboard Music Awards.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în palmaresul celor de la Imagine Dragons se află și 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award şi un World Music Award.

ADVERTISEMENT
Tags: