Life

Imagine emoționantă cu Olivier Rousteing, designerul casei de modă Balmain. Prima apariție după ce era să moară ars de viu

Designerul francez Olivier Rousteing a apărut pentru prima oară în public după ce anul trecut era să moară într-un incendiu în propria sa casă.
12.10.2021 | 15:45
Imagine emotionanta cu Olivier Rousteing designerul casei de moda Balmain Prima aparitie dupa ce era sa moara ars de viu
Olivier Rousteing, designerul casei de modă Balmain
ADVERTISEMENT

Olivier Rousteing, directorul de creație al casei de modă Balmain, a postat o fotografie în care le dezvăluie celor 7 milioane de urmăritori de pe Instagram arsurile care i-au rămas după incendiul în care era să-și piardă viața.

Designerul a postat și un text emoționant, ultimul an din viața sa fiind o adevărată luptă, zi de zi.

ADVERTISEMENT

Nenorocirea prin care a trecut s-a produs în vila acestuia din Paris. Șemineul casei sale a explodat în timp ce îl curăța și tot ce își amintește legat de acele ore fatidice este că s-a trezit pe patul de spital a doua zi.

Olivier Rousteing și-a scos bandajele la un an de la incendiul în care era să moară

„Mă simt în sfârșit pregătit să împărtășesc asta”, este mesajul cu care Olivier își începe textul extrem de emoționant de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă care se află de 10 ani în fruntea Balmain a mulțumit apoi echipei de medici de la Spitalul Saint-Louis din capitala Franței, căreia îi datorează totul.

Rousteing scrie, în postarea sa, că i-a fost rușine să se arate așa cum l-a transformat acel incendiu. Și-a făcut curaj și a vrut să scape de teama de a se expune publicului așa cum arată acum.

ADVERTISEMENT

„Ca să fiu sincer, nu știu de ce îmi era atât de rușine să apar. Poate din cauza obsesiei pentru perfecțiune cu care vine moda și a propriilor mele nesiguranțe”, a scris acesta.

„Îmi amintesc că în momentul în care am scăpat de toate bandajele am simțit ce înseamnă libertatea”, a adăugat designerul.

ADVERTISEMENT

Drama prin care a trecut a reușit s-o transforme în ceva artistic. La defilarea recentă a casei de modă Balmain, în care s-au aniversat cei 10 ani de când este creatorul-șef, modelele au pășit pe pasarelă înfășurate în bandaje de tipul celor pe care le-a purtat în ultimul an.

olivier rousteing
Olivier Rousteing, apariție emoționantă la un an după ce i-a luat foc locuința. Foto: Instagram

„Mi-am ascuns cicatricile cu măști de față”

„Pe măsură ce mi-am revenit, am muncit zile și nopți ca să uit și să creeze toate colecțiile mele. Mi-am ascuns cicatricile cu măști de față, guler cu mâneci lungi și chiar mai multe inele pe toate degetele când dădeam interviuri sau făceam fotografii”, a continuat Olivier.

Creatorul uneia dintre cele mai reputate case de modă din lume a mai precizat că a avut o serie de revelații în ultimul an. Și-a dat seama ce impact au rețelele de socializare în a dezvălui ceea ce vrem să arătăm despre noi. El a făcut alegerea de a nu se mai ascunde și de a-și asuma noua lui realitate.

Se bucură că este sănătos și fericit și îi mulțumește lui Dumnezeu că e în viață, căci asta e tot ce contează, mai ales că a putut să revină în forță în lumea modei cu noi creații și povești interesante despre haine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Designerul, avere estimată la 100 milioane de dolari

„Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Întotdeauna iese Soarele după furtună”, a scris în încheiere designerul.

Olivier Rousteing a reușit să se impună în fruntea Balmain în urmă cu 10 ani. Munca pe care a depus-o i-a adus o sumă frumoasă în conturi. Înainte să devină directorul de creație al casei de modă franceze, acesta a lucrat pentru Roberto Cavalli.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani are o avere estimată la 100 de milioane de dolari. Salariul său net pe anul 2020, potrivit exactnetworth.com, a fost undeva la 2 milioane de dolari.

 

ADVERTISEMENT
Tags: