Life

Imagine rară cu familia lui Cabral de la masa de Paște. Cum l-a atacat Răzvan Fodor pe prezentatorul TV

Cabral a postat o imagine rară de la masa de Paște, unde se afla alături de familia lui. Prezentatorul a petrecut alături de cei dragi, inclusiv cu nașii, Irina și Răzvan Fodor.
25.04.2022 | 09:11
Imagine rara cu familia lui Cabral de la masa de Paste Cum la atacat Razvan Fodor pe prezentatorul TV
Cabral a petrecut Paștele cu familia. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cabral l-a atacat pe Răzvan Fodor, nașul său. Totul s-a întâmplat la masa de Paște pe care aceștia au petrecut-o împreună, în familie. De asemenea, acesta a postat și imagini rare cu familia sa.

Cabral, imagini rare cu familia

De sărbători, toată lumea vrea să fie alături de familie, lucru pe care îl fac inclusiv vedetele. Cabral i-a strâns pe toți cei dragi aproape de el de sărbătorile pascale. Mai mult, prezentatorul TV a postat și o fotografie rară cu întreaga sa familie.

ADVERTISEMENT

Cabral a dat și detalii despre masa de Paște și a explicat că s-a bucurat de bucate tradiționale, inclusiv sarmale. Nașul său, Răzvan Fodor, a fost cel care s-a ocupat de gătirea mielului.

“Familionul nostru. Pe zâmbet, sarmale și niște miel făcut de Razvan. Pace și liniste, ceea ce vă doresc și vouă! Andreea, Tiago, Namiko și Irina, tot mai frumos a ieșit Fodor!”, a scris el pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Cabral și familia
Cabral și familia

În imagine sunt mama acestuia, Argentina, tatăl adoptiv, Mircea Boldea, sora lui, Artemis Boldea și soția. De asemenea, în imagine sunt și nașii lor, dar și copiii.

Cum l-a atacat Răzvan Fodor pe Cabral

Răzvan Fodor a filmat scenele de la masa de Paște și a lăudat-o pe soția lui pentru ținuta aleasă. În schimb, Cabral a primit critici de la acesta. Irina Fodor a ales o rochie lungă cu o despicătură pe picior, iar prezentatorul TV avea o cămașă și bermude.

ADVERTISEMENT

”Așa, pe cracul gol, pe piciorul gol, pe de astea…”, a spus Răzvan Fodor despre soția sa, vizându-l apoi, printr-o comparație amuzantă, pe Cabral: ”Uite, ea este mult mai mișto îmbrăcată. Ea are gusturi. Te iubește fratele tău”, a spus Fodor.

Mai mult, acesta l-a încurajat pe Cabral să se schimbe în fața camerei, considerând ținuta atât de proastă încât trebuia dată jos.

ADVERTISEMENT

”Numai prostii ai în cap. Halal naș, ar trebui să fii un exemplu…”, a spus Cabral.

Tags: