Life

Imagine rară cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Tânăra apare alături de fratele ei, Radu

Violeta și Radu Ștefan Bănică, imagine rară împreună. Cei doi adolescenți au postat o fotografie în care apar împreună.
17.07.2021 | 18:49
Imagine rara cu Violeta fiica lui Stefan Banica si a Andreei Marin Tanara apare alaturi de fratele ei Radu
Imagine rară cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Tânăra apare alături de fratele ei, Radu. Sursa foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cei doi copii adolescenți ai lui Ștefan Bănică jr. s-au fotografiat împreună, aceasta fiind apariție extrem de rară. Violeta și Radu Ștefan Bănică sunt aproape la fel de înalți, deși între ei există o diferență de vârstă de cinci ani.

Imagine rară cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin

Violeta și Radu Ștefan Bănică s-au fotografiat împreună, deoarece în aceste momente sunt într-o vacanță cu Ștefan Bănică jr. și Lavinia Pîrva. Ceea ce se poate observa este cât au crescut cei doi copii ai artistului.

ADVERTISEMENT

Violeta Bănică este o adevărată domnișoară. Ea are 14 ani, poartă tocuri și a ales o ținută feminină pentru ieșirea în oraș, cu o rochie diafană, la care a asortat o geantă de culoare neagră.

La rândul lui, Radu Ștefan, în vârstă de 19 ani, a adoptat o ținută casual, de vară, cu jeanși, o cămașă și niște teniși colorați, care atrag atenția. El este, de altfel, cel care a postat imaginea alături de sora sa mai mică.

ADVERTISEMENT

Se poate vedea că cei doi seamănă foarte bine, mai ales în ceea ce privește culoarea ochilor și a părului.

Radu Ștefan și Violeta
Radu Ștefan și Violeta. Sursa foto: Instagram

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, vacanță alături de copii

Ștefan Bănică jr. și actuala sa soție, Lavinia Pîrva, au plecat într-o vacanță la malul mării, alături de copii. Toți s-au lăudat cu această experiență pe conturile lor de socializare, unde au pus mai multe poze.

ADVERTISEMENT

Cei patru au luat cina, vineri seară, într-un restaurant aflat la malul mării, într-o locație de vis.

Radu Ștefan Bănică este fiul pe care îl are cântărețul alături de Camelia Constantinescu, în timp ce Violeta este fiica lui cu prezentatoarea TV Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Ambele relații s-au terminat, dar Ștefan Bănică jr. ține legătura cu copiii săi și chiar merg împreună în vacanțe. Acum, el este cu cântăreața Lavinia Pîrva, cea care i-a dăruit un copil în urmă cu ceva timp.

Alexandru este cel mai mic dintre copiii lui Ștefan Bănică jr. Acesta are doi ani, iar povestea numelui său este una cu adevărat emoționantă. Artistul a ales să își boteze fiul așa după fratele său, care a murit într-un tragic accident de mașină.

ADVERTISEMENT