Life

Imagine rară publicată de Lavinia Pîrva cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică. De ce i-au sărit internauții în cap

23.02.2021 | 18:18
Imagine rara publicata de Lavinia Pirva cu fiul ei si al lui Stefan Banica De ce iau sarit internautii in cap
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a făcut publică o imagine ceva mai rară, în care apare alături de fiul ei cu Ștefan Bănică. Deși se gândea cel mai probabil că le va face o bucurie urmăritorilor ei din mediul online, vedeta a primit replici total neașteptate. Nu este pentru prima dată când soția cântărețului are de-a face cu o astfel de situație, dar la care a ales până în acest moment să nu răspundă.

Lavinia Pîrva a devenit mămică pe data de 16 mai 2019, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelui ei. Micuțul său cu Ștefan Bănică a primit numele de Alexandru și a fost ulterior și creștinat spre marea bucurie a părinților celebri, care își doreau să marcheze cum se cuvine acest eveniment foarte important din viețile lor.

ADVERTISEMENT

De când a devenit mamă, bruneta a preferat să fie ceva mai discretă și să nu îi arate chipul fiului ei în imaginile publicate în mediul online. Un astfel de exemplu ar putea fi și cea mai nouă postare a Laviniei Pîrva.

Lavinia Pîrva, jigniri din partea internauților după ce a postat o poză cu fiul ei

Vedeta a publicat o poză cu ea și Alexandru, alături de un mesaj foarte emoționant. A fost vorba despre o postare ce le-a atras la scurtă vreme și atenția urmăritorilor ei, care au felicitat-o pentru grija pe care i-o poartă micuțului. Lavinia își iubește fiul ca pe ochii din cap, dar nu a dorit să îi arate fața micuțului nici în fotografia recentă.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au gândit că poate fi vorba chiar despre o superstiție, iar o parte din fani au adresat acest aspect, în secțiunea de comentarii, acolo unde a fost lansată o adevărată dezbatere. Au existat, însă, și câteva mesaje cu caracter jignitor la adresa femeii celebre. La puțin timp de când se gândea că va avea succes cu postarea ei, Lavinia Pîrva a fost aspru criticată și internauții i-au sărit în cap.

“A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a fost mesajul postat de Lavinia Pîrva în dreptul pozei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva a devenit mămică în urmă cu aproape doi ani de zile și l-a arătat pe Alexandru doar o singură dată, în mod oficial, în fața camerelor de filmat, când a acceptat invitația unei emisiuni. Momentele s-au desfășurat chiar în curtea casei sale cu Ștefan Bănică, într-un cadru relaxat, vedeta preferând să se ferească de o expunere, din pricina pandemiei.

Mai mult, a fost vorba chiar despre momentul când Alexandru împlinea un anișor, fiind serbat de părinți. Fanii vedetei s-au întrebat cu cine seamănă băiețelul, dar și de ce Lavinia Pîrva refuză să îi arate fața, iar de aici s-a iscat o întreagă controversă.

ADVERTISEMENT
Imagine rară publicată de Lavinia Pîrva cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică. De ce i-au sărit internauții în cap
Lavinia Pîrva le-a arătat tuturor o imagine rară cu micuțul Alexandru, dar internauții au criticat-o (sursă foto: Instagram)

“Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un pitic cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”, susținea Ștefan Bănică, într-un interviu pe care l-a acordat cu mai mult timp în urmă.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsători în anul 2017 și se iubesc foarte mult, iar întotdeauna relația lor a fost una ceva mai discretă. Se pare că și-n cazul lui Alexandru au dorit să aplice aceeași metodă, pentru a nu-l expune pe copil în mod public, mai ales de la o vârstă atât de fragedă.

“De ce îl arăți pe micuțul Alexandru cu spatele și NU din față, Lavinia? Este urât, sau de ce ni-l arăți numai cu spatele? Noi toți ne dorim să-l vedem măcar o dată pe micuțul fiu al lui Ștefan, pe Alexandru deci, fotografiat din față, Lavinia!”, a fost mesajul de la care a izbucnit controversa.

ADVERTISEMENT