News

Imagine sfâșietoare din Marea Britanie. O asistentă de 32 de ani se desparte temporar de familie din cauza coronavirus: ”O fac pentru viața lor”

20.04.2020 | 14:37
Imagine sfasietoare din Marea Britanie O asistenta de 32 de ani se desparte temporar de familie din cauza coronavirus O fac pentru viata lor
ADVERTISEMENT

O imagine sfâșietoare din Marea Britanie circulă în aceste zile în spațiul media. O asistentă de 32 de ani s-a despărțit temporar de familie din cauza coronavirus și a urcat poza pe site-urile de socializare.

Imagine sfâșietoare din Marea Britanie. O asistentă de 32 de ani se desparte temporar de familie din cauza coronavirus

Jay Short, o asistentă medicală în vârstă de 32 de ani din Marea Britanie, a luat o decizie extrem de grea pentru ea, dar mai ales pentru familia sa în contextul pandemiei de coronavirus care a lovit din plin Regatul în aceste zile.

ADVERTISEMENT

Aceasta a decis să se despartă temporar de soțul ei și de cei trei copii pentru a se muta cu mama ei, care este și ea asistentă medicală de spital.

Mamă a trei copii, Jay a decis să-și împartă momentul emoționat și trist cu internauții și a postat pe pagina sa de socializare imaginea sfâșietoare cu familia sa în momentul acestui ”La revedere”.

ADVERTISEMENT

Alături de soțul ei, la geam se află, în poza urcată de Jay pe internet, fiii Tommy, 12 ani, și Logan, 8 ani, și micuța Lottie, de doar un anișor.

Jay: ”Fac acest lucru pentru viața lor”

Micuța Lottie a fost internată de trei ori cu infecții toracice de când s-a născut, iar Jay se temea că o eventuală infecție cu Covid-19 îi poate fi fatală.

ADVERTISEMENT


Jay a explicat cât de greu a fost acest moment pentru ea și face un apel către toți britanicii să stea acasă în această perioadă grea pentru țară.

”Mutarea a fost ceva ce am simțit că trebuie să fac pentru ca familia mea să supraviețuiască. Am vrut să rup lanțul unei eventuale extinderi a bolii și am decis că e momentul să mă scot pentru un moment din ecuație.

ADVERTISEMENT

Sunt sfâșiată de faptul că singura relație pe care o pot avea cu copiii mei în următoarele luni este una prin geamul ferestrei.

Dar a fi asistent medical este o meserie pentru care m-am pregătir timp de trei ani și am simțit că, dacă nu pot ajuta acum sistemul medical, atunci când?

A vedea oameni pe stradă în aceste zile e un lucru care mă înfurie. Coronavirus îi poate răpi pe cei pe care îi iubim. Trebuie să înțelegem asta și să stăm în case”, a spus Jay, conform The Sun.

ADVERTISEMENT