Sporturi

Imagine șocantă cu picioarele unui ciclist profesionist! E considerat urmașul lui Alberto Contador

30.01.2019 | 16:11
Imagine socanta cu picioarele unui ciclist profesionist E considerat urmasul lui Alberto Contador

Ciclistul profesionist Enric Mas Nicolau a postat o imagine șocantă pe contul de Twitter cu picioarele sale după o zi de antrenament. Rutierul spaniol, considerat a fi urmașul lui Alberto Contador, este unul dintre cei mai apreciați cicliști din noul val de tineri el reușind să încheie surprinzător pe poziția a doua în Turul Spaniei din 2018.

Enric Mas, Simon Yates și Miguel Angel Lopez pe podiumul Turului Spaniei în 2018
Enric Mas, Simon Yates și Miguel Angel Lopez pe podiumul Turului Spaniei în 2018

Rutierul formației belgiene Deceuninck Quick-Step a dezvăluit că nu poate fi comparat cu Alberto Contador. ”O să iau toată aceastp disucție ca pe o glumă. Nu am nevoie de presiune suplimentar, este de ajuns presiunea pe care o pun singur pe mine”, a declarat Enric Mas Nicolau pentru site-ul cyclingnews.com.

Imagine șocantă cu picioarele unui ciclist profesionist

În vârstă de 24 de ani, Enric Mas Nicolau, care a devenit ciclist profesionist în 2016, a început pregătirea pentru noul sezon și de curând a postat pe contul de Twitter o imagine șocantă cu picioarele sale după un antrenament. ”Muncesc din greu pentru a încerca să am aceleași picioare ca și anul trecut”, este mesajul spaniolului la fotografia publicată.

Pentru anul 2019, Enric Mas Nicolau și-a stabilit să participe în Turul Franței și mai mult de atât își dorește să câștige cea mai importantă cursă de trei săptămâni. ”Sunt oameni care îmi spun că ar fi trebuit să merg în Giron înainte de a alege să alerg în Le Tour, dar eu mă simt pregătit pentru această cursă. Voi merge pentru prima dată în Turul Franței, așa că vom vedea ce se va întâmpla. Personal, vreau să câștig cursa. Îmi imaginez o primă săptămână cu o mulțime de tensiuni, o mulțime de accidente. După aceea, când zilele trec, lucrurile ar trebui să devină mai relaxate”, a spus rutierul spaniol.