Fotbal international

Imagine virală pe Instagram! Radu x2 în Serie A. Ștefan Radu și Ionuț Radu au făcut schimb de tricouri

17.02.2019 | 21:29
Imagine virala pe Instagram Radu x2 in Serie A Stefan Radu si Ionut Radu au facut schimb de tricouri
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu și Ionuț Radu, cei doi români din Serie A, s-au întâlnit în meci direct duminică după-amiaza în Genoa – Lazio. Echipa lui Radu cel mic a avut câștig de cauză, impunându-se dramatic în prelungirile partidei.

Mai interesant însă, la vestiare, cei doi au făcut schimb de tricouri, iar Ionuț Radu a postat imaginea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu și Ionuț Radu au făcut schimb de tricouri

După o primă repriză controlată de Lazio, care a intrat la pauză cu 1-0 datorită golului înscris de Badelj în minutul 44, Genoa a jucat excelent în partea secundă și a întors miraculos rezultatul. Prima dată a marcat prin Sanabria în minutul 75. Golul victoriei a venit în minutul 90+3 și a fost înscris de Criscito.

 

Imagine de colectie cu Stefan Radu si Ionut Radu
Imagine de colectie cu Stefan Radu si Ionut Radu

Înfrângerea dramatică de la Genoa a completat o înfrângere de coșmar pentru Lazio, care joi pierduse cu 0-1 pe teren propriu în fața Sevillei, în prima manșă din șaisprezecimile Europa League. Lazio a pierdut acum contactul și cu primele patru clasate. E la patru puncte în urma lui AC Milan, care a câștigat la Atalanta.

ADVERTISEMENT

Genoa a reușit cel de-al patrulea meci consecutiv fără eșec, bifând două victorii și două remize. Seria bună i-a urcat pe grifoni pe locul 10, iar acum au zece puncte avans față de primul loc retrogradabil, ocupat de Bologna.

Genoa joacă în următoarea etapă în deplasare cu ultima clasată Chievo. În comparație, pe Lazio o așteaptă derby-ul cu AS Roma de pe Olimpico, cele două echipe fiind la egalitate de puncte în acest moment.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu a fost împrumutat de Genoa în vara anului trecut de la Inter, iar grifonii sunt obligați să-l cumpere cu opt milioane de euro la finalul acestui sezon. Ștefan Radu (32 ani) joacă pentru Lazio din 2008, fiind unul dintre cei mai respectați jucători de către fanii laziali.

Tags: