Life

Imaginea care i-a șocat pe fanii cântăreței Delia: ”Păcat de starea în care ești”

Cea mai recentă imagine postată de Delia i-a șocat pe fanii săi. Unii spun că artista ar fi tristă, în timp ce alții au fost mai duri de atât.
30.04.2023 | 22:28
Imaginea care ia socat pe fanii cantaretei Delia Pacat de starea in care esti
Imaginea care i-a șocat pe fanii cântăreței Delia. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În ultima vreme însă, postările sale generează controverse pe internet. Deși unii internauți sunt impresionați, iată că alții ajung să fie șocați de modul în care aceasta se afișează.

Fotografia postată de Delia care a generat haos pe internet

Delia a reușit să își creeze o comunitate generoasă pe contul ei de Instagram. Mai bine de 2,7 milioane de persoane o urmăresc pe artistă. Chiar și așa, nu toți sunt de acord cu acord cu modul în care aceasta alege să se afișeze.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, artista a devenit din ce în ce mai îndrăzneață. Unele imagini lasă la vedere mai mult decât trebuie, după cum spun unii fani. Sunt însă și postări destul de îngrijorătoare în opinia altora pe contul ei de socializare.

Recent, Delia a publicat o imagine în care e de nerecunoscut. Artista poartă un machiaj strident, cel mai probabil de la o ședință foto, ori de la un concert. ”Mândra milenială… cu frici de #babyboomer și apucături de #genz… #alphala suflețel!! Pupiiii”, a fost mesajul postat de aceasta în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT

În total, fotografia a adunat mai bine de 17.400 de aprecieri. Un număr ceva mai mic decât alte imagini postate de artistă. Nu puțini au fost cei care i-au făcut complimente cântăreței, ori au felicitat-o pentru succesul ei.

Imaginea postată de Delia care a adunat un val de critici. Sursă foto: Instagram
Imaginea postată de Delia care a adunat un val de critici. Sursă foto: Instagram

De cealaltă parte, au fost și persoane șocate de apariția artistei. Mulți se întreabă ce se întâmplă cu ea de se afișează în astfel de ipostaze. De asemenea, unii au întrebat-o dacă este sau nu fericită, având în vedere postările ei.

ADVERTISEMENT

Val de critici la adresa artistei

Au fost însă și internauți care au avut comentarii cu mult mai dure. Aceștia nu înțeleg de ce artista caută să se afirme atât de mult pe internet, având în vedere că talentul muzical a fost cel care a consacrat-o cu adevărat.

”Du-te că ne-am plictisit de tine… prea figuri”, ”Ce se întâmplă cu tine? Păcat de starea în care ești. Nu ești fericită? Să nu fie prea târziu și să nu mai poți să ții drumul drept”, ”Godzila privea mai frumos”, ”Delia dragă, Dumnezeu te-a înzestrat cu o frumusețe și un glas aparte. Ce se întâmplă cu tine, tu nu duci lipsă de fani, admiratori.

ADVERTISEMENT

Nu este nevoie de astfel de transformări. Știu, place unui public înfățișarea asta dar parcă e departe de decența ta. Multă admirație și prețuire pentru Delia adevărată!””, au fost doar o parte dintre comentariile negative primită de artistă. Menționăm că nu e prima oară când se întâmplă așa ceva. La un moment dat, Delia avut o reacție extrem de acidă după criticile primite pe internet. 

ADVERTISEMENT