Life

Imaginea cu care Andra a topit inimile tuturor. Cum s-a pozat cu soțul ei, Cătălin Măruță

27.12.2020 | 13:44
Imaginea cu care Andra a topit inimile tuturor Cum sa pozat cu sotul ei Catalin Maruta
Imaginea cu care Andra a topit inimile tuturor. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Andra a făcut senzație în mediul online după ce a postat o imagine alături de soțul ei, care a topit inimile tuturor urmăritorilor. Cântăreața a petrecut Crăciunul acasă, în familie, cu soțul ei și cu cei doi copii. 

Imaginea pe care a postat-o cântăreața în această dimineață i-a cucerit pe fani, care au lăsat o mulțime de reacții. Artista s-a fotografiat alături de Cătălin Măruță, iar cei doi reprezintă perfect imaginea îndrăgostiților, după cum au remarcat internauții.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și au doi copii minunați, David (9 ani) și Eva Maria (5 ani), fiind printre cele mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc.

Imaginea cu care Andra a topit inimile tuturor

Andra se poate considera o femeie cu adevărat împlinită. Are o carieră muzicală încă din anul 2000 și este una dintre cântărețele care se află de cel mai mult timp pe piața muzicală românească. Mai mult, cariera ei este în ascensiune și se bucură de zeci de milioane de fani.

ADVERTISEMENT

În afară de viața profesională care merge foarte bine, Andra are noroc și în dragoste, fiind căsătorită din 2008 cu îndrăgitul prezentator de la Pro TV, Cătălin Măruță. Cei doi s-au fotografiat împreună, cu un decor de poveste în spate, iar postarea a primit aproape 20.000 de like-uri în câteva ore.

Cei doi au pozat ca un adevărat cuplu de îndrăgostiți care se iubesc ca în prima zi, chiar dacă au la activ 12 ani de căsnicie. Imaginea a primit numai laude din partea internauților.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Doamne cât de frumoși sunteți vă ador😍❤️❤️❤️”, „Iubiții mei, cei mai frumoși!!❤️🤗”, „Sunteți cei mai frumosi si cel mai drag cuplu”, „Cel mai frumos model! Sunteți minunați! ❤️❤️”, „Oameni frumosi si la suflet si la trup”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje pe care le-au primit Andra și Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță, detalii despre căsnicie

Deși toată lumea îi vede ca pe cuplul ideal, cu o căsnicie de nezdruncinat și fără probleme, Andra și Cătălin Măruță au explicat recent că lucrurile nu stau chiar așa. În general, căsnicia merge foarte bine, însă există și mici certuri și neînțelegeri, iar acestea nu durează mult.

ADVERTISEMENT

„(…) observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează  și oboseală, și altele.

Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: Uite, atunci  ne-am  certat!  A  zis  asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT