Life

Imaginea cu care Andra și-a uimit fanii. A primit mii de aprecieri. Foto

10.11.2020 | 08:02
Imaginea cu care Andra sia uimit fanii A primit mii de aprecieri Foto
Imaginea cu care Andra a topit inimile tuturor. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și s-a făcut remarcată datorită talentului ei muzical și nu a surprinsă niciodată în ipostaze provocatoare. Cântăreața și-a uimit fanii și a postat o imagine inedită, care a primit mii de aprecieri. 

De data aceasta, Andra nu și-a mai ascuns formele și a postat pe rețelele sociale o fotografie complet diferită de restul, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Artista a ales o ținută destul de sexy, fiind îmbrăcată cu un costum albastru, cu un decolteu destul de adânc, așa cum nimeni nu a mai văzut-o înainte.

Imaginea cu care Andra și-a uimit fanii. A primit mii de aprecieri

Andra a ales să posteze ceva diferit de până acum și s-a afișat într-o ipostază pe care fanii nu și-ar fi imaginat-o. Compleul albastru pe care a ales să-l poarte i-a dezvăluit jumătate de sâni, punându-i în evidență.

ADVERTISEMENT

Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri și se apropie de 40.000, iar urmăritorii au lăsat sute de comentarii în care i-au făcut complimente cu privire la aspectul fizic de invidiat.

“Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește!” , a scris artista în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește! 🤗

O postare distribuită de Andra (@andra) pe


Fanii i-au scris numai comentarii pozitive în care au complimentat-o și chiar au remarcat că arată mai tânără ;i c[ a pierdut câteva kilograme. “Andra ești super frumoasă, arăți de 29 de ani în poza asta”, “Frumoasa mea, strălucești de frumusețe”, Frumoasă poză, “Ești perfectă din toate punctele de vedere”

“Foarte frumoasă și sexy”, “Parcă nu te mai schimbi…deloc…ești tot tânără și frumoasă!”, “Ești superbă, și costumația la fel. De vis”, “Wow ai slăbit Andra ești frumoasă”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cătălin Măruță se bucură de succes în toate planurile. Jurată la Românii au talent încă de la primul sezon, Andra are o carieră muzicală înfloritoare și milioane de fani nu doar în România, ci și peste hotare.

Andra cântă încă din copilărie, însă abia la începutul anilor 2000 a devenit cunoscută, înregistrând primul album de studio la vârsta de 15 ani. Publicul o apreciază datorită timbrului ei vocal inconfundabil, iar piesele ei au zeci de milioane de vizualizări.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani este căsătorită cu Cătălin Măruță din 2008 și au împreună doi copii, David (9 ani) și Eva Maria Ioana (5 ani).

ADVERTISEMENT