Life

Imaginea cu care Ileana Sterp le-a închis gura răutăcioșilor. Cum a apărut împreună cu mama sa și Daniela Iliescu

Poza cu care Ileana Sterp a trecut peste ultimele zvonuri. S-a distrat alături de mama Geta și Daniela Iliescu, la ziua fratelui ei.
26.10.2022 | 14:41
Imaginea cu care Ileana Sterp lea inchis gura rautaciosilor Cum a aparut impreuna cu mama sa si Daniela Iliescu
Poza cu care Ileana Sterp a trecut peste ultimele zvonuri. S-a distrat alături de mama Geta și Daniela Iliescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Imaginea cu care sora mai mare a lui Culiță Sterp le-a închis gura răutăcioșilor. Cum a apărut împreună cu mama sa și logodnica artistului, după ce în ultima vreme au apărut informații că s-au certat și nu-și mai vorbesc.

Poza cu care Ileana Sterp a trecut peste ultimele zvonuri. S-a distrat alături de mama Geta și Daniela Iliescu

Ileana Sterp demonstrează că între ea și Daniela Iliescu nu există niciun fel de neînțelegere. În plus, iubita lui Culiță Sterp are o relație foarte bună și cu mama acestuia, mama Geta, familia fiind foarte importantă pentru cântăreț.

ADVERTISEMENT

„Așa frumoși? Așa fericiți să rămâneți mereu! La mulți ani, iubitul nostru Culiță Sterp”, a transmis Ileana Sterp pe Instagram, referindu-se la fratele ei cel mare și iubita acestuia.

Câteva secunde mai târziu tânăra a apărut într-o filmare alături de Daniela Iliescu, deși în ultima perioadă au apărut mai multe zvornuri legat de faptul că nu mai sunt prietene ca odinioară și nu se mai înțeleg.

ADVERTISEMENT

Din video nu lipsește nici mama Geta, cele trei femei închinând un pahar de șampanie pentru a sărbători ziua de naștere a artistului, care a făcut 30 de ani.

„Culiță n-are pahar, dar închinăm noi”, a completat Ileana Sterp, pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva ore.

ADVERTISEMENT
Daniela Iliescu, mama Geta și Ileana Sterp
Daniela Iliescu, mama Geta și Ileana Sterp, la petrecere. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ileana Sterp, obosită după petrecerea fratelui

Ileana Sterp le povestește oamenilor tot ce face. După petrecerea organizată de fratele său, tânăra a mărturisit că este obosită și că are nevoie de ajutor în gospodărie, mai ales că este însărcinată a doua oară.

„Doar ce am ajuns de la Hațeg și tragem chiulul puțin pe canapea. Liviu a venit să ne ajute la treabă, la curățenie. Acum ne uităm la un vlog postat de mine de mult. 

ADVERTISEMENT

Ne-am proptit pe canapea. Trebuie să mă duc să mă demachiez că aseară m-am șters doar la ochi”, a declarat sora lui Culiță Sterp, în social media.

ADVERTISEMENT