Life

Imaginea cu care Mirela Vaida și-a îngrijorat fanii. Vedeta Acces Direct a ajuns la spital cu fiica sa

Mirela Vaida și-a îngrijorat fanii după ce a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care fiica sa apare pe un pat de spital.
05.02.2023 | 18:57
Imaginea cu care Mirela Vaida sia ingrijorat fanii Vedeta Acces Direct a ajuns la spital cu fiica sa
Momente triste pentru Mirela Vaida, după ce și-a dus fiica la spital. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a pus fanii pe jar cu ultima fotografie publicată pe Instagram. Vedeta Antena Stars a ajuns la spital cu fetița.

Mirela Vaida, imagine cu fetița sa de pe patul de spital

Mirela Vaida a devenit cunoscută pentru show-urile de televiziune prezentate, iar acum se bucură de o comunitate impresionantă și pe rețelele sociale, ba chiar și-a făcut și podcast. 

ADVERTISEMENT

Pe internet, prezentatoarea de la Acces direct își ține fanii la curent cu noutățile din viața și le dă tot timpul vești despre ceea ce i se întâmlplă.

Ultimul anunț, însă, nu a fost unul îmbucurător pentru cei care o îndrăgesc. Mirela Vaida a dezvăluit printr-o fotografie că trece prin momente grele.

ADVERTISEMENT

În imaginea publicată de vedetă, fiica sa apare pe un pat de spital. Cu toate că ambele poartă mască de protecție, pe chipul Mirelei Vaida se poate citi cu ușurință tristețea.

Nu se știe ce simptome are micuța și de ce a fost nevoită să ajungă pe mâinile medicilor, însă, cu siguranță, artista va explica ce s-a întâmplat când apele se vor mai liniști.

ADVERTISEMENT
mirela vaida fiică spital
Mirela Vaida și fiica sa, pe patul de spital.
Foto: Instagram

„Păi…”, este singurul mesaj scris de Mirela Vaida pe fotografia realizată în spital.

Fiica Mirelei Vaida a ajuns la spital chiar înainte de ziua ei

Totuși, ținând cont de creșterea cazurilor de gripă, este posibil ca fiica Mirelei Vaida să se confrunte fie cu această boală, ori cu răceală sau o viroză respiratorie.

Carla este și cea mai mare dintre copiii Mirelei Vaida, iar micuța urmează să împlinească chiar pe 20 februarie vârsta de 8 ani.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune și soțul său, Alexandru Vaida, mai au împreună doi băieței, pe Vladimir și Tudor, iar de curând, vedeta a dezvăluit că nu-i lasă pe copiii săi să urmărească emisiunea pe care o prezintă, din dorința de a-i proteja. 

ADVERTISEMENT
Tags: