Life

Imaginea cu care Roxana Nemeș a înnebunit internetul, după Bravo, ai Stil!

08.12.2020 | 13:02
Imaginea cu care Roxana Nemes a innebunit internetul dupa Bravo ai Stil
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a postat o imagine provocatoare care a înnebunit internetul, după eliminarea ei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Blondina și-a pus fanii pe jar după e s-a afișat într-o ipostază de-a dreptul incendiară. 

Fosta concurentă a show-ului de fashion nu este dezamăgită că a părăsit competiția, ba chiar se simte mândră că a ajuns până aici, după cum a declarat zilele trecute. Judecând după ultima fotografie postată pe rețelele sociale, se pare că blondina este într-o dispoziție foarte bună.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, iar participarea la show-ul de la Kanal D i-a adus și mai mulți fani.

Imaginea cu care Roxana Nemeș a înnebunit internetul, după Bravo, ai Stil!

Roxana Nemeș nu a avut succes la Bravo, ai stil! Celebrities, însă viața personală i-a adus numai bucurii. Este logodită de la sfârșitul anului trecut cu iubitul ei, Călin Hagima, însă nunta nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus, așa că sunt nevoiți să aștepte până ce lucrurile vor reveni la normal.

ADVERTISEMENT

Logodnicul Roxanei Nemeș este foarte norocos, pentru că blondina este de o frumusețe răpitoare și are un fizic cu care se poate lăuda. Tânăra în vârstă de 31 de ani a postat o fotografie pe rețelele sociale în care i-a înnebunit pe fani, mai ales pe cei de sex masculin.

Blondina s-a fotografiat într-un body negru cu un decolteu generos și i-a anunțat pe fani că se pregătește să apară la TV. „Ne vedem acum la știrile @kanaldromania și de la ora 16:30 vă aștept la @wowbizro_official . V-am pupat! 😘 Zi frumoasă!” , a scris vedeta pe Instagram, în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

 

Roxana Nemeș, ipostază provocatoare pe internet. Sursa foto: Instagram
Roxana Nemeș, ipostază provocatoare pe internet. Sursa foto: Instagram

Fotografia a primit sute de like-uri în doar câteva minute, iar fanii i-au făcut numeroase complimente, așa cum era de așteptat. „Frumoasa 😘😘😘❤️”, „Wow ce decolteu frumos 😍😍💋💋”, „Wwwooww superba 🥺❤️, sunt doar câteva dintre comentarii și cu siguranță vor mai urma.

Roxana Nemeș vrea să devină mamă

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a declarat recent că ar vrea să aibă un copil în viitor. Perioada de autoizolare i-a trezit această dorință pe care nu știa că o are, iar blondina simte că va avea un băiețel.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc copii foarte mult, dar nu cred că există acel moment potrivit! O să vină când vrea el şi când vrea Dumnezeu, normal! Noi îl aşteptăm. Simt că voi fi mamă de băiat. Dar, pe lângă băiat, îmi doresc şi o fetiţă. Cel mai important e să fie sănătos sau să fie sănătoşi”, a declarat Roxana Nemeș.

Vedeta le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul show-ului de fashion, după ce a fost eliminată din cadrul competiției.

„Bună oameni dragi și faini! În primul rând, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru toată susținerea! Ați fost și sunteți minunați!

Chiar dacă am ieșit din competiția @bravoaistil și din păcate nu au fost liniile de votare deschise, sunt sigură că și datorită vouă am rezistat până în momentul de față. Atât psihic, cât și stilistic vorbind”, a declarat blondina.

ADVERTISEMENT