Life

Imaginea cu care Smiley a topit inimile fanilor. Cum s-a fotografiat cu fiica lui: ”Să vină și al doilea bebe”

Smiley a stârnit un val de admirație printre fani. Artistul a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă alături de fiica lui.
05.01.2023 | 13:07
Imaginea cu care Smiley a topit inimile fanilor Cum sa fotografiat cu fiica lui Sa vina si al doilea bebe
Cum s-a fotografiat Smiley cu fiica lui. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Smiley pare că savurează din plin fiecare moment alături de fiica lui și a Ginei Pistol. Cântărețul nu ezită să se pozeze tot mai des cu micuța Josephine.

Cum s-a fotografiat Smiley cu fiica lui, Josephine. A topit inimile fanilor

Smiley a postat, de curând, pe rețelele de socializare o imagine cu Josephine prin care a topit inimile tuturor fanilor lui. Solistul a adunat zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

În fotografie, îndrăgitul artist apare ținându-și de mână fetița, în timp ce se aflau pe o plajă, admirând marea. Astfel, Smiley dă de înțeles și că se află într-o vacanță cu familia lui, pe un tărâm exotic.

Fanii au reacționat cu mulțumiri de comentarii, prin care și-au exprimat simpatia față de Smiley și Josephine.

ADVERTISEMENT

”Cea mai frumoasă “vedere” de la mare!Sunteți frumoși!”/ ”Bună dimineața, nu pot sa cred. Îmi place mult sa vad tătici cu copiii de mână mai ales pe Smiley,… Felicitări va stă bine așa…. Sa fiți toți sănătoși…. Vacanță plăcută…..”/”Cat de bine aratati!”/ ”Să vină și al doilea bebe”, sunt o parte dintre comentarii.

Fotografia actuală a artistului vine la scurt timp după ce a mai publicat o alta, tot cu Josephine, dar și cu Gina Pistol, în seara de Revelion, în timp ce țineau artificii în mână.

ADVERTISEMENT

De ce nu arată Smiley și Gina Pistol chipul fetiței lor

Ceea ce se poate observa și în cea de a doua imagine este faptul că se păstrează identitatea fetiței. Smiley a oferit o explicație cu privire la acest aspect. 

”Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă „Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană.

ADVERTISEMENT

Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a declarat cântărețul pentru ciao.ro

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, pentru prima oară, în 2021. Josephine va împlini în curând doi ani de când a venit pe lume.

ADVERTISEMENT