Life

Imaginea cu care Speak s-a făcut de râs pe internet: „Știa popa că umblai dezgropat?”

20.03.2021 | 18:41
Imaginea cu care Speak sa facut de ras pe internet Stia popa ca umblai dezgropat
ADVERTISEMENT

Speak s-a făcut de râs pe rețelele de socializare. Artistul a distribuit o imagine prin care voia să le arate fanilor cât de slab era în adolescență. Internauții s-au amuzat strașnic.

Speak este foarte activ pe rețelele de socializare și își ține admiratorii la curent cu toate noutățile din viața sa. De data aceasta, le-a arătat cum arăta pe vremea când nu era celebru.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nici silueta cântărețului nu a rămas neobservată, fanii săi au remarcat și un alt detaliu. Postările acestuia au strâns mii de aprecieri, hohote de râs și comentarii care mai de care mai inventive.

Imaginea cu care Speak s-a făcut de râs pe internet: „Știa popa că umblai dezgropat?”

Speak, în adolescență
Imaginea cu care Speak s-a făcut de râs pe internet
Sursa foto: Instagram

Fotografia distribută de Speak a ajuns celebră în scurt timp. Peste 20.000 de oameni au reacționat doar pe Instragram. Aristul a însoțit imaginea și de descrieri reprezentative: „aici aveam numele de scenă „Sfeark” sau „am cât de slab am fost în viața asta?!”

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei care nu a putut să se abțină să nu adauge un comentariu este chiar Răzvan Fodor. Prezentatorul s-a arătat uimit: „nu am văzut așa biberoane în viața mea!”

Un alt internaut a făcut haz de necaz și l-a întrebat pe artist dacă popa știa că umblă dezgropat. Comentariul acestuia a stârnit hohotele de râs atât ale artistului, cât și ale fanilor.

ADVERTISEMENT

Alți internauți au fost mai îngrijorați pentru modul în care Speak rezistă asediului de commentarii: „nu trebuia să pui poza, sper să reziști la comentariile răutacioase”.

„Fiecare era în felul lui cânt era adolescent, dar anii te-a schimbat în bine. Mult succes și noroc în viață,” i-a transmis o femeie. Artistul a ținut să o liniștească: „mă distrez de mor”, i-a răspuns acesta.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Speak glumește pe seama copilăriei sale. Cu ceva timp în urmă acesta a distribuit o imagine din timpul serbării de la sfârșit de an școlar. Cântărețul a scos în evidență că fratele lui era premiant cu coroniță, iar el avea o mână ruptă și un deget în gură.

ADVERTISEMENT