Life

Imaginea cu care Vlăduța Lupău a ajuns la inimile tuturor. Fanii nu și-au putut dezlipi ochii de la ei

13.04.2021 | 12:47
Imaginea cu care Vladuta Lupau a ajuns la inimile tuturor Fanii nu siau putut dezlipi ochii de la ei
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău i-a cucerit din nou pe fanii ei cu o fotografie la care a strâns peste 25.000 de inimioare pe Instagram în nici două ore!

Cântăreața de muzică de petrecere a intrat deja în atmosfera sărbătorilor pascale și și-a luat doi parteneri frumoși pentru una dintre cele mai recente poze postate pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Artista din Cluj a apărut cu un iepuraș în brațe, extrem de fericită, iar fanii s-au topit când au văzut-o cu el. O altă rozătoare a stat pe umărul vedetei.

Vlăduța Lupău oferă telefoane cadou de Paște, însoțită de doi iepurași

Cântăreața a lansat un concurs pe pagina ei, anunțându-i pe urmăritori că pot câștiga un telefon, și, ce mod mai frumos de a anunța acest câștig decât folosindu-se de doi iepurași, despre care se spune că aduc daruri de Paște.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este extrem de activă pe Instagram, acolo unde este urmărită de aproape 460.000 de persoane. Cântăreața le împărtășește fanilor ei aproape zilnic tot ceea ce face, publicând videoclipuri și fotografii despre viața de zi cu zi pe Instastory, dar și surprizele muzicale pe care le are în plan.

vlăduța lupău
Vlăduța Lupău are doi prieteni de nădejde: niște iepurași darnici. Foto: Instagram

Petrecerea nunții i-a fost amânată de pandemie

Vlăduța nu este împlinită doar din punct de vedere artistic, ci și amoros. Vedeta este căsătorită cu portarul Adi Rus de la CFR Cluj, iar anul trecut cei doi trebuiau să facă petrecerea de nuntă, însă pandemia a stricat toate planurile.

ADVERTISEMENT

Asta nu i-a împiedicat să își trăiască dragostea și, chiar dacă marele party e încă așteptat, cei doi porumbei s-au distrat de minune separat, fiind plecați recent într-o vacanță de 5 stele în Maldive, acolo unde Adi și-a petrecut și ziua de naștere.

Nunta folcloristei era programată pentru 30 aprilie 2020, însă pandemia de coronavirus și restricțiile date anul trecut au făcut imposibilă organizarea ei.

ADVERTISEMENT

„Trebuia să fie o super petrecere. Îi așteptam pe prietenii noștri. Toate erau pregătite, dar nu am fost să probez rochiile. Au rămas în plop toate”, a spus anul trecut Vlăduța Lupău, atunci când visul ei s-a năruit.

ADVERTISEMENT