Life

Imaginea cu care Vlăduța Lupău a topit inimile tuturor

12.09.2020 | 15:02
Imaginea cu care Vladuta Lupau a topit inimile tuturor
Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică populară
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău topește inimile fanilor ei pe Instagram cu imaginile pe care le postează cu nepoțica ei, pe care o cheamă tot Vlăduța.

Frumoasa cântăreață a postat două fotografii în care apare alături de micuță, îmbrăcate amandouă în roșu și zâmbind adorabil.

ADVERTISEMENT

Postarea a ajuns rapid la peste 34 de mii de aprecieri și 140 de comentarii.

Vlăduța Lupău cucerește Instagram-ul cu nepoțica ei

Frumoasa interpretă de muzică populară fură inimile fanilor. Acesta s-a afișat pe Instagram în compania nepoțelei sale de numai 9 luni și a reușit să strângă un număr record de aprecieri și comentarii în numai 24 de ore. Cele două s-au asortat, putând roșu și au zâmbit larg obiectivului. Postarea este însoțită de descrierea ”EA este dragostea mea”.

View this post on Instagram

EA este dragostea mea❤️

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau) on

Reacțiile fanilor artistei nu s-au lăsat așteptate. Aceștia le-au transmis vedetei și fetiței urări de bine și au arătat o adevărată simpatie față de cele două în peste 140 de mesaje. Printre zecile de urări și mesaje de admirație, au fost și îndemnuri la adresa cântăreței de a concepe un copil.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău cântă încă din copilărie și are o carieră de succes

Tânăra cântăreață de muzică populară (29 de ani) a debutat în muzica populară la numai 4 anișori, la emisiunea Tezaur Folcloric. Ea este născută în Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj, și a urmat cursuri de canto încă de la 4 ani în Clubul Copiilor din orașul natal. În momentul de față are o carieră promitătoare, fiind una dintre cele mai îndrăgite tinere interprete.

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități. Acolo, spre marele meu noroc , am „bătut” la o uşă unde scria „Folclor”. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi „Vlăduța Lupău”. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist.”, declara artista.

ADVERTISEMENT

Și viața personală a artistei pare să meargă pe drumul cel bun. Acesta este căsătorită, de peste un an, cu portarul de la CFR Cluj, Adrian Rus. Cei doi par a fi în culmea fericirii și pe fiecare zi mai îndragostiți.