News

Imaginea cu Delia care a șocat internetul! Gestul obscen a atras atenția fanilor

06.04.2019 | 08:26
Imaginea cu Delia care a șocat internetul!

Delia Matache este una dintre cele mai extravagante prezențe din muzica românească și de fiecare dată reușește să șocheze prin felul în care se prezintă pe scenă și nu numai. În concertele sale adoptă vestimentații care de care mai colorate, inspirate de peste mări și țări, la care asortează accesorii voluminoase și peruci în culori stridente.

Imaginea cu Delia care a șocat internetul!

De mulți ani aparițiile sale reprezintă imprevizibilul pur și nici atitudinea sa nu este departe de această „linie”. Nonconformista artistă face tot ce simte pe scenă, dar și în afara ei, iar de această dată și-a șocat fanii cu o atitudine de ”fată rea”, pozându-se în baie, însă nu făcându-și un selfie.

De altfel, de ceva vreme Delia își uimește fanii constant. Printre ultimele fotografii de acest gen, îndrăgita interpretă care se menține în topurile muzicale românești s-a pozat într-o sală goală, făcând șpagatul pe cinci scaune, lucru care i-a făcut pe admiratorii săi să spună: „Ești nebună rău! / Tu și Mircea Badea ce mai faceți schema asta / Van Dame cu tirurile / Uuuuu, ce elastică ești, măi… /Așa ca după spectacol / Cum se numește poziția asta? / Șpagatul pe 5 scaune / Yes. Sfoara / Gimnasta pe zonă / Aaaaa… te odihneai și tu un pic, așa?”.

Imaginea cu Delia care a șocat internetul! Gestul obscen a atras atenția fanilor
Nonconformista artistă face tot ce simte pe scenă, dar și în afara ei, iar de această dată și-a șocat fanii cu o atitudine de ”fată rea”

„Lumea m-a știut mereu, indiferent dacă am fost sau nu prezentă la radio”

Chiar dacă de mulți ani este o prezență constantă pe micile ecrane, la radio și pe scenele mari din capitală, Delia recunoaște că nu mereu i-a fost atât de bine, cunoscând chiar și un mic declin, care, însă, nu a demoralizat-o. „Cumva nici măcar în momentele în care nu am fost pe val sau când nu eram difuzată la radio, acum mulți ani, nu am simțit nicio diferență, pentru că eram un om activ profesional, la fel cum sunt și acum. Pot să spun că acum e puțin mai mult stres, asta e diferența. În rest, lumea m-a știut mereu, indiferent dacă am fost sau nu prezentă la radio”, a mărturisit artista pentru viva.ro.

„Mă simt datoare să-mi exploatez toate talentele cu care m-a înzestrat bunul Dumnezeu” – Delia

4 ani consecutivi fac din Delia cel mai longeviv jurat de la emisiunea „X Factor”, fiind, de altfel, și singurul jurat cu studii muzicale

37 de ani a împlinit Delia pe 7 februarie anul acesta

7 premii a câștigat Delia la gala Media Music Awards din 2015, desfășurată la Sibiu

4 albume a lansat Delia:
– Parfum de fericire (2003)
– Listen-Up (2007)
– Pe aripi de vânt (2015)
Deliria (2016)