News

Imaginea cu Lili Sandu sărutată pe sâni de Vali Bărbulescu! Rivalul său de la Ferma o să turbeze!

23.03.2019 | 09:21

Vali Bărbulescu a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Ferma, de pe PRO TV. Acestuia îi fugeau tot timpul ochii după fete, în special după Otniela Sandu, discuta despre plăcere cât de des se putea, iar subiectele tabu erau la ordinea zilei.

Imaginea cu Lili Sandu sărutată pe sâni de Vali Bărbulescu

Fotograful a fost eliminat joi seară din competiție, după un duel de forță între el și Silviu Țolu, partenerul lui Lili Sandu. Încurcate mai sunt căile, însă, înainte de intrarea celor doi în luptă, Bărbulescu a ținut să amintească ceva ce lui Silviu nu i-ar fi plăcut să audă. Actuala iubită a lui s-a iubit în urmă cu 20 de ani cu fotograful, iar relația lor a durat un an. „Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea”, a spus artistul.

Întrebat de Otniela dacă actrița este dincolo de o femeie frumoasă și una inteligentă de la care a avut ce să învețe în timpul relației, Vali s-a abținut de la alte comentarii. Dar, cu toate că acum s-a gândit de două ori înainte de a da mai multe detalii, în trecut lucrurile nu stăteau așa, Bărbulescu chiar afirmând că ”Lili Sandu e foarte pasională”.

Imaginea cu Lili Sandu sărutată pe sâni de Vali Bărbulescu! Rivalul său de la Ferma o să turbeze!
Bărbulescu s-a destăinut Otnielei

”Am fost un an cu ea”

Conform click.ro, există o fotografie veche din iarna anului 1990 cu Lili și Bărbulescu, de la o petrecere. Tuns periuță și vopsit albastru în cap, fotograful s-a pozat alături de iubita sa pe atunci chiar sărutând-o pe sâni, de unde rezultă că aceștia se iubeau nebunește.

Imaginea cu Lili Sandu sărutată pe sâni de Vali Bărbulescu! Rivalul său de la Ferma o să turbeze!
Lili Sandu, alături de Silviu Țolu

Vă reamintim că Vali Bărbulescu a părăsit Ferma, joi seară. Acesta a fost primul concurent din colibă care a plecat acasă, astfel destrămând gașca bandiților. Fotograful a fost eliminat de Silviu Țolu, pe care l-a ales drept rival la o probă de la egal la egal.