News

Imaginea cu Mihai Tudose scos pe targă din restaurant a devenit virală! Ce s-a întâmplat cu fostul premier

27.03.2019 | 19:11
Imaginea cu Mihai Tudose scos pe targă din restaurant a devenit virală!

Mihai Tudose a suferit, în cursul zilei de ieri, un infarct miocardic masiv. Imaginea cu acesta scos pe targă din restaurantul în care se afla a devenit virală. Politicianului i s-a făcut rău la aniversarea lui Nicolae Bănicioiu, cel care i-a și oferit primul ajutor, înainte ca echipajele medicale să ajungă la fața locului. Mihai Tudose a fost transportat de urgență la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. “Fumează două pachete de țigări pe zi și bea sucuri acidulate cât cuprinde”, a mărturisit Bănicioiu.

Mihai Tudose, scos pe targă din restaurant

Mihai Tudose a acuzat stări de rău în cursul zilei de marți, la un restaurant unde se afla pentru aniversarea lui Nicolae Bănicioiu. Fotoreporterii Click! au surprins primele imagini cu momentele rele trăite de cei aflați la fața locului. Acesta urma să participe la o întâlnire cu colegii de la Pro România unde urma să se prezinte lista candidaților pentru alegerile europarlamentare 2019.  Intrarea în parc a fost total blocată după ce colegii săi au sunat la 112.

“S-a creat ceva agitaţie în jurul acestui eveniment. Intrarea în Herăstrău a fost blocată de două maşini SMURD, o ambulanţă pe care scria cu litere de-o schioapă «echipaj intervenţie» şi o maşină de poliţie. Ulterior, au venit câţiva poliţişti pe jos. Totul s-a desfăşurat în restaurant în cea mai mare discreţie. Angajaţii localului au tras perdelele cât timp medicii l-au resuscitat pe politician. A durat în jur de 20-30 de minute până când a fost scos din local. Atmosfera a început să se precipite când cei de la SMURD au intrat cu două tărgi şi l-au scos pe una dintre ele pe Mihai Tudose”, a povestit un martor pentru Click!

Mihai Tudose, scos pe targă!
Mihai Tudose, scos pe targă!

Nicolae Bănicioiu, despre clipele grele prin care a trecut Mihai Tudose

”A fost la limita dintre viață și moarte. Norocul lui Mihai a fost că i s-a întâmplat în București, unde echipele de medici de la Smurd și Ambulanță au venit imediat. Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă era în vreo localitate mică, din țară”, a declarat, pentru sursa citată, fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Tags: