Hotnews

Imaginea cu prinţul George care a isterizat o lume întreagă. Cum l-a primit pe Barack Obama

uţul prinţ George a devenit din nou vedetă în presa internaţională după ce a apărut într-o imagine în care dă mâna cu Barack Obama purtând pijama şi papuci de casă....
Autor: Ionuţ Cataramă | 23.04.2016 | 17:02

uţul prinţ George a devenit din nou vedetă în presa internaţională după ce a apărut într-o imagine în care dă mâna cu Barack Obama purtând pijama şi papuci de casă.

Barack şi Michelle Obama au vizitat cuplul regal britanic, iar Kate şi William i-au primit în apartamentul lor de 22 de camere. Prinţul George însă a fost de departe vedeta serii. Micuţul a apărut în presa din lumea întreagă într-o imagine considerată senzaţională.

După băiţa pe care o fac copiii de vârsta lui înainte de culcare, micuţul a mers în pijamale călcate şi apretate, dar şi în halat de casă cu blazon, iar în picioare are papuci de casă. Nu ar fi poate nimic anormal în această imagine dacă în faţa lui, pe vine, nu ar sta Barack Obama, preşedintele SUA.

Aceasta este prima dată când tânărul cuplu regal primeşte vizita unui şef de stat în apartamentul lor. De asemenea este şi cel mai important eveniment de o asemenea anvergură pe care îl găzduiesc. Vizita lui Barack şi Michelle Obama precum şi imaginile surprinse cu această ocazie au ţinut zile la rând primele pagini ale presei din Marea Britanie.

Sursă: www.libertatea.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!