Sport

Imaginea dezolantă a fotbalului românesc! Mihai Stoichiță râdea în timp ce naționala era călcată în picioare de Muntenegru, iar fanii înjurau FRF-ul. Video exclusiv

Mihai Stoichiță a oferit imaginea dezolantă a fotbalului românesc, fiind suprins când râdea în timp ce naționala era călcată în picioare pe teren propriu de Muntenegru.
14.06.2022 | 23:35
Imaginea dezolanta a fotbalului romanesc Mihai Stoichita radea in timp ce nationala era calcata in picioare de Muntenegru iar fanii injurau FRFul Video exclusiv
Mihai Stoichiță râdea în timp ce naționala era călcată în picioare de Muntenegru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După al treilea gol primit de România, fanii au început să înjure conducerea FRF și să scandeze demisia tuturor, însă Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, zâmbea când auzea ce se petrece în tribunele arenei Giulești.

Mihai Stoichiță râdea în timp ce naționala era călcată în picioare de Muntenegru, iar fanii înjurau FRF-ul

Fanii naționalei României au ajuns la limita răbdării în timpul meciului cu Muntenegru, iar dacă până în momentul în care „tricolorii” primiseră două goluri din partea adversarilor, aceștia au continuat să suțină naționala, la golul trei primit nu au mai rezistat și au refulat.

ADVERTISEMENT

Ținta atacurilor suporterilor a fost întreaga conducere Federației Române de Fotbal, pe care au asociat-o cu o grupare mafiotă și pe care au înjurat-o copios.

Totuși, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF-ului, a fost surprins râzând în timp ce suporterii îl înjurau și pe el, lăsând o imagine tristă a fotbalului românesc, ca și cum nu ar putea fi atins indiferent ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT
Fanii cer demisia șefilor FRF și i-au scandat numele lui Gică Hagi
Fanii cer demisia șefilor FRF, iar Mihai Stoichiță râdea.

FANATIK publica în exclusivitate imagini de la Zenica, din duelul României cu Bosnia, scor 0-1, când Miodrag Belodedici a fost surprins în tribunele arenei, neavând loc la tribuna oficială de Răzvan Burleanu și gașca sa.

Ce spunea Mihai Stoichiță înainte de meci

Într-un interviu realizat la marginea terenului, Mihai Stoichiță era plin de optimism înaintea meciului cu Muntenegru, deși avertiza în privința presiunii pe care jucătorii o au pe umeri.

ADVERTISEMENT

„Eu fac mai multe calcule economice, vreau să fac mai mult calcule în economia grupei, nu privind vreo revanșă. E presiune, e o miză a jocului, în plus, eu cred că băieții sunt conștienți că au oferit o bucurie mare suporterilor după victoria cu Finlanda.

Vreau să-i felicit pe cei din Giulești pentru felul în care s-au comportat cu echipa, chiar și atunci după ce am ratat penalty-ul, pentru că mulți s-au ridicat în picioare și au încurajat echipa.

ADVERTISEMENT

Acest entuziasm ne ajută, stadionul le oferă un suport fanilor pentru a se manifesta ca niște adevărați suporteri, ținem minte și ce s-a întâmplat la meciurile de pe teren propriu jucate de Rapid”, spunea Mihai Stoichiță, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT