Fotbal intern

Imaginea emoţionantă a serii după România – Croaţia 4-1! Ionuţ Radu, îmbrăţişat de mama lui, cu ochii în lacrimi! Video

Imaginea emotionanta a serii dupa Romania  Croatia 41 Ionut Radu imbratisat de mama lui cu ochii in lacrimi Video
Imaginea emoţionantă a serii după România - Croaţia 4-1

România – Croaţia 4-1 a oferit cea mai emoţionantă imagine a serii, protagonistul principal fiind Ionuţ Radu. La finalul meciului din San Marino, jucătorii lui Mirel Rădoi au fost aşteptaţi de familii în parcarea stadionului, moment în care fiecare şi-a îmbrăţişat rudele şi prietenii după o victorie uriaşă în debutul la EURO 2019.

Imaginea emoţionantă a serii după România – Croaţia 4-1. Jucătorii, asaltaţi de fani la finalul meciului

La finalul meciului România – Croaţia 4-1, Ionuţ Radu şi mama lui au oferit cea mai emoţionantă imagine a serii. Portarul naţionalei de tineret a fost aşteptat de mama lui în parcarea stadionului, iar revederea celor doi a adus lacrimi în ochii femeii. Momentul a fost surprins de FANATIK, prezent la duelul de pe stadionul “Serravalle” din San Marino.

Nu doar Ionuţ Radu a fost aşteptat de familie, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu restul jucătorilor lui Mirel Rădoi. Preţ de aproape 20 de minute, tricolorii au schimbat câteva vorbe cu apropiaţii, dar şi-au făcut timp şi să se fotografieze cu fanii care au fost în tribune, unii dintre aceştia parcurcând sute sau chiar mii de kilometri pentru a ajunge la meciul cu Croaţia U21. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

LIVE VIDEO de la EURO, primele reactii pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 18. Juni 2019

Tudor Băluţă, cadou special pentru familie

Pentru Tudor Băluţă, meciul România – Croaţia 4-1 a însemnat debutul la naţionala U21, cu toate că are deja bifate selecţii la echipa de seniori. Viitorul fotbalist al lui Brighton a reuşit să înscrie în poarta croaţilor chiar în prima partidă la tineret, iar la final a ţinut să facă un cadou special familiei care a venit în San Marino. Mijlocaşul de 20 de ani le-a oferit tricoul de joc, cel mai preţios suvenir al serii, în schimb primind felicitări pentru prestaţia din teren.

România a obţinut cea mai convingătoare victorie din startul Europeanului de tineret, fiind singura echipă, până acum, care înscrie de patru ori la această ediţie. Vineri, de la ora 19:30, tricolorii lui Mirel Rădoi vor întâlni Anglia.