Life

Imaginea emoționantă apărută cu Denisa Răducu la aproape 4 ani de la moartea ei. Mama cântăreței a ținut să posteze asta

13.05.2021 | 12:23
Imaginea emotionanta aparuta cu Denisa Raducu la aproape 4 ani de la moartea ei Mama cantaretei a tinut sa posteze asta
Denisa Răducu a fost una din cele mai iubite maneliste din România. Foto: protv.md
ADVERTISEMENT

Au trecut aproape 4 ani de când Denisa Răducu nu mai e, iar pe pagina de Facebook a cântăreței a apărut recent o imagine care i-a emoționat pe toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o.

Geta Dovleac, mama artistei care s-a stins din viață din cauza unei boli nemiloase în luna iulie a anului 2017, își amintește zi de zi de fata ei și nici până azi nu s-a obișnuit cu faptul că aceasta cântă în corul îngerilor lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Femeia a publicat o fotografie mai veche cu Denisa alături de o fetiță și un mesaj care i-a tulburat pe fanii artistei.

O imagine emoționantă cu Denisa Răducu a apărut pe pagina de Facebook a artistei

„Nu te grăbi să crești. Adulții sunt mai triști decât copiii”, este mesajul scris pe poză, un text care nu mai are nevoie de nicio adăugare.

ADVERTISEMENT

Fanii regretatei cântărețe de muzică de petrecere au reacționat la imaginea respectivă scriind că nu o vor uita niciodată, iar muzica ei va fi mereu la loc de cinste, căci aceasta e cea mai mare moștenire pe care a lăsat-o în urmă.

„Când mergeam acasă în România prima data căutăm discurile și CD cu ea.. am făcut Italia România singur de 4 ori tot timpul ascultam Denisa../ Știi…când a murit tatăl meu am fost foarte supărată pe Dumnezeu. Dar un preot mi-a spus așa…”Gândește-te că Dumnezeu s-a săturat de oameni răi și mai vrea și oameni buni pe lângă el”, sunt doar câteva dintre comentariile strânse la imaginea cu Denisa Răducu.

ADVERTISEMENT
denisa răducu
Una din cele mai emoționante imagini cu Denisa Răducu

S-a stins din viață pe 23 iulie 2017, la 4 dimineața

Denisa Răducu, cunoscută sub numele de scenă Denisa Manelista s-a stins din viață în locuința ei din București, la doar 27 de ani. Aceasta fusese diagnosticată cu cancer la ficat, iar boala ei s-a agravat de la o zi la alta, fiind o formă galopantă.

Cântăreața s-a luptat din greu cu această afecțiune care îi iartă pe puțini. Pe 23 iulie 2017, la ora 04:39 dimineața, două echipaje medicale au ajuns de urgență acasă la tânără, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare aproape o oră, artista aflându-se în stop cardio-respirator. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ca aceasta să fie în viață.

ADVERTISEMENT

Moartea ei a creat o undă de șoc nu doar în lumea maneliștilor, ci în întreaga breaslă artistică, evenimentul marcându-i pe mulți muzicieni chiar și în ziua de azi.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: