Life

Imaginea emoționantă postată de Ramona Crăciunescu de la Survivor România cu fetița ei decedată. Mesajul scris de fosta concurentă

Ramona Crăciunescu nu o poate uita pe fetița ei, decedată în urmă cu ceva timp într-un incendiu. Fosta concurentă de la Survivor România i-a dedicat fiicei sale câteva cuvinte emoționate.
06.06.2022 | 12:46
Imaginea emotionanta postata de Ramona Craciunescu de la Survivor Romania cu fetita ei decedata Mesajul scris de fosta concurenta
Ramona Crăciunescu, ex concurentă în tabăra Războinicilor la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Drama prin care Ramona Crăciunescu de la Survivor România a trecut a fost cunoscută de toată lumea în cadrul show-ului difuzat de PRO TV.

Ramona Crăciunescu de la Survivor România, mesaj emoționant în memoria fiicei sale decedate

Roșcata și-a pierdut fetița și iubitul într-un incendiu izbucnit în rulota cu care se aflau în vacanță la mare. Tragedia nu poate fi uitată niciodată de sportivă, care se bucură acum de băiețelul ei. Acesta a fost salvat din acea nenorocire.

ADVERTISEMENT

Ramona a publicat o imagine cu fetița ei decedată pe Instagram, iar textul pe care l-a scris i-a emoționat până la lacrimi pe internauți. Aceștia și-au exprimat compasiunea și i-au scris că trebuie să fie o femeie puternică în continuare, să lupte pentru fiul ei, pentru care s-a și înscris, de altfel, la Survivor.

„Azi, dacă erai lângă mine te-aș fi putut strânge la piept spunându-ți la mulți ani Sofia. 11 ani…

ADVERTISEMENT

Dar azi doar mă uit la poze. Azi iți aud vocea înregistrată în amintiri și în clipe fericite. Fetița și domnișoara care ai fi devenit acum este înger!

Îmi e dor de tine Măriuca mea, prințesa mea Sofia și Mușat Maria cum te prezentai tu, inima mea”, a scris Ramona Crăciunescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Fetița Ramonei Crăciunescu avea doar 6 ani când s-a stins din viață. Foto: Instagram

Iubitul sportivei ar fi declanșat focul

Cumplitul incendiu în care s-au stins din viață fetița și iubitul Ramonei a avut loc pe 3 septembrie 2017, în nordul stațiunii Mamaia. Fata fostei concurente de la Survivor avea doar 6 anișori când a plecat în Ceruri.

Potrivit anchetatorilor, așa cum FANATIK a relatat în urmă cu câteva luni, iubitul Ramonei ar fi fost cel care a declanșat în mod involuntar focul. Expertiza a arătat că bărbatul ar fi încurcat sticla de apă cu benzină. De la această confuzie s-a ajuns la o dramă de nedescris. Una care cu greu poate fi ștearsă din sufletul femeii.

ADVERTISEMENT

Dosarul incendiului a fost clasat patru ani mai târziu, în septembrie 2021. Procurorii constănțeni l-au găsit drept culpabil pe iubitul Ramonei, acesta plătind cu propria lui viață pentru greșeală.

ADVERTISEMENT