Life

Imaginea emoționantă postată de Veronica Stegaru cu soțul ei, Viorel. Cum a fost surprins ”Vulpoiul” – Foto

05.08.2020 | 14:53
Imaginea emotionanta postata de Veronica Stegaru cu sotul ei Viorel Cum a fost surprins Vulpoiul  Foto
Veronica Stegaru, izolată o perioadă după infectarea cu coronavirus . Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru, zisă și Vulpița, a postat o imagine de-a dreptul emoționantă cu soțul ei, Viorel, pe contul personal de Instagram.

Viorel Stegaru, topit după micuța Maria, fetița pe care o are cu Vulpița

Vedeta Antenei 1 a vrut să le arate fanilor ei cât de bun tată este Viorel, așa că l-a imortalizat în cea mai tandră postură posibilă.

ADVERTISEMENT

Veronica a publicat la secțiunea Instastory o fotografie cu Viorel și Maria, fetița pe care o au împreună.

Chiar dacă imaginea a mai fost publicată mai demult, atunci când Viorel a fost acasă, la Blăgești, de data asta Veronica s-a gândit să îi protejeze identitatea fetiței, așa că i-a acoperit chipul cu un emoticon care reprezintă un îngeraș.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum cele două vedete de la Acces direct nu și-au văzut fata pentru că au stat mai mult prin platourile de la Antenă, de data asta coronavirusul a fost cel care i-a ținut departe de Blăgești.

Vulpița și Vulpoiul, infectați cu noul coronavirus

După scurta ședere a Vulpiței în satul natal, aceasta s-a reîntos în Capitală unde a aflat că a fost infectată cu virusul SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Pozitiv a ieșit și Viorel la testare, fapt pentru care au fost izolați de restul lumii și testați și angajații Antenei 1.

Astfel, emisiunea care i-a făcut celebri s-a închis din motive de siguranță medicală, două dintre persoanele angajate la Antena 1 fiind și ele infectate cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

După ce au fost infectați, Veronica și Viorel s-au confruntat cu una dintre cele mai mari probleme ale sistemului medical românesc în această perioadă.

În weekend-ul după confirmarea cu coronavirus, cei doi au fost trimiși la Matei Balș, unde nu au mai avut locuri în spital, iar apoi la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, fără noroc.

În cele din urmă, au fost trimiși acasă unde au stat în izolare, simptomele cu care s-au confruntat fiind unele minore nenecesitând spitalizarea.

veronica stegaru
Veronica Stegaru a distribuit o fotografie emoționantă cu Viorel și fetița lor

 

ADVERTISEMENT