Life

Imaginea emoționantă postată de Veronica Stegaru cu soțul ei, Viorel. Cum a fost surprins ”Vulpoiul” – Foto

05.08.2020 | 14:53
Imaginea emoționantă postată de Veronica Stegaru cu soțul ei, Viorel. Cum a fost surprins ”Vulpoiul” - Foto
Veronica Stegaru, izolată o perioadă după infectarea cu coronavirus . Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Veronica Stegaru, zisă și Vulpița, a postat o imagine de-a dreptul emoționantă cu soțul ei, Viorel, pe contul personal de Instagram.

Viorel Stegaru, topit după micuța Maria, fetița pe care o are cu Vulpița

Vedeta Antenei 1 a vrut să le arate fanilor ei cât de bun tată este Viorel, așa că l-a imortalizat în cea mai tandră postură posibilă.

Veronica a publicat la secțiunea Instastory o fotografie cu Viorel și Maria, fetița pe care o au împreună.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă imaginea a mai fost publicată mai demult, atunci când Viorel a fost acasă, la Blăgești, de data asta Veronica s-a gândit să îi protejeze identitatea fetiței, așa că i-a acoperit chipul cu un emoticon care reprezintă un îngeraș.

Dacă până acum cele două vedete de la Acces direct nu și-au văzut fata pentru că au stat mai mult prin platourile de la Antenă, de data asta coronavirusul a fost cel care i-a ținut departe de Blăgești.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Vulpoiul, infectați cu noul coronavirus

După scurta ședere a Vulpiței în satul natal, aceasta s-a reîntos în Capitală unde a aflat că a fost infectată cu virusul SARS-COV-2.

Pozitiv a ieșit și Viorel la testare, fapt pentru care au fost izolați de restul lumii și testați și angajații Antenei 1.

ADVERTISEMENT

Astfel, emisiunea care i-a făcut celebri s-a închis din motive de siguranță medicală, două dintre persoanele angajate la Antena 1 fiind și ele infectate cu noul coronavirus.

După ce au fost infectați, Veronica și Viorel s-au confruntat cu una dintre cele mai mari probleme ale sistemului medical românesc în această perioadă.

ADVERTISEMENT

În weekend-ul după confirmarea cu coronavirus, cei doi au fost trimiși la Matei Balș, unde nu au mai avut locuri în spital, iar apoi la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, fără noroc.

În cele din urmă, au fost trimiși acasă unde au stat în izolare, simptomele cu care s-au confruntat fiind unele minore nenecesitând spitalizarea.

ADVERTISEMENT
veronica stegaru
Veronica Stegaru a distribuit o fotografie emoționantă cu Viorel și fetița lor

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri