Sport

Imaginea momentului! Christian Eriksen s-a pozat cu un puşti pe o plajă din Danemarca. Foto

Un puști danez a oferit imaginea zilei, alături de vedeta naționalei nordice, Christian Eriksen. Cei doi s-au întâlnit pe o plajă.
03.07.2021 | 19:30
Imaginea momentului Christian Eriksen sa pozat cu un pusti pe o plaja din Danemarca Foto
ADVERTISEMENT

Christian Eriksen se simte bine după operația pe cord suferită pe 17 iunie, după ce a suferit un infarct în meciul cu Finlanda, la debutul la Euro 2020.

O demonstrează imaginea postată pe Instagram de un copil danez, care s-a întâlnit întâmplător cu fotbalistul lui Inter Milano și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de Eriksen.

ADVERTISEMENT

O întâlnire de 150.000 de like-uri

Bjørn Bindzus are 12 ani, practică hochei pe gheață, dar este și un mare admirator al echipei naționale de fotbal a Danemarcei și a lui Christian Eriksen.

Cei doi s-au întâlnit pe o plajă, iar puștiul i-a cerut fotbalistului să facă o fotografie împreună, pe care a urcat-o ulterior pe Instagram.

ADVERTISEMENT

”Ce norocos sunt! Cel mai faimos bărbat din lume este alături de mine”, a scris Bjørn Bindzus pe Instagram, alături de imaginea care a adunat aproape 150.000 de like-uri.

Mijlocașul naționalei daneze, Christian Eriksen, a fost externat din spital în data de 18 iunie, la șase zile de la accidentul îngrozitor suferit în meciul Danemarca – Finlanda, încheiat 0-1, în a doua zi de la Campionatul European din 2020.

ADVERTISEMENT

În minutul 42 al partidei amintite Eriksen a suferit un infarct și a fost resuscitat chiar pe gazonul stadionului Parken din Copenhaga.

Christian Eriksen ar putea să fie obligat să plece de la Inter Milano

Cu o zi înainte să fie externat, Christian Eriksen a fost operat, pe 17 iunie, la spitalul Rigshospitalet, cel mai mare din Copenhaga, unde a fost ținut sub observație de specialitate după incidentul suferit în meciului Danemarca – Finlanda.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei intervenții considerate de rutină, medicii i-au implantat lui Eriksen un defibrilator cardiac, ulterior echipa medicală anunțând că fotbalistul este în afara oricărui pericol.

Deși încă nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la infarctul din meciul cu Finlanda, cel mai probabil, danezul suferă de o miocardită, iar acest lucru ar putea să grăbească despărțirea fotbalistului de Inter Milano.

Dacă va fi nevoit să poarte permanent defibrilatorul va trebui să renunțe la contractul cu campioana Italiei, deoarece în Serie A nu îi este permis să evolueze cu un astfel de aparat.

ADVERTISEMENT