Sport

Imaginea momentului în Serie A! Cum a ajuns Jose Mourinho să ia cina pe treptele stadionului din Cagliari. Foto

Imaginea momentului vine din Serie A, unde Jose Mourinho a fost obligat să ia cina pe treptele stadionului din Cagliari.
29.10.2021 | 00:18
Imaginea momentului in Serie A Cum a ajuns Jose Mourinho sa ia cina pe treptele stadionului din Cagliari Foto
ADVERTISEMENT

Celebrul antrenor portughez Jose Mourinho, aflat sub contract cu gruparea italiană AS Roma, a fost fotografiat în timp ce servea masa pe niște scări situate în apropierea stadionului din Cagliari, acolo unde echipa sa a avut meci în ultima etapă din Il Calcio.

Mourinho a fost eliminat înainte de această deplasare, în timpul meciului cu Napoli, pentru protestele exprimate din spațiul tehnic.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Comisia de Disciplină i-a interzis accesul la vestiare pentru următorul meci, așa că Mourinho nu a putut intra în incintă. Mourinho a fost eliminat la meciul cu napoletanii pentru cumul de cartonașe galbene.

Ce servește Jose Mourinho când ”ia masa în oraș”

Jose Mourinho a postat imaginea cu el servind masa pe caldarâm, aproape de Sardegna Arena din Cagliari. Pe lângă mâncarea servită din casoletă, antrenorul romanilor are lângă el și o cutie de Coca-Cola. Nu cu mult timp în urmă, un alt clip video cu Mourinho mâncând cu poftă o pizza mare, udată cu Coca-Cola, într-un compartiment de tren, a devenit virală pe internet.

ADVERTISEMENT

Comentariul postat de tehnician pe Instagram, atașat fotografiei, este următorul: ”Final de meci…3 puncte…Mâncare bună (nu am voie să merg la vestiar) și încă un puști Ohene Afena Gyan Felix”. Mourinho a făcut astfel trimitere la atacantul ghanez de numai 18 ani pe care l-a adus de la echipa Primavera a clubului roman și care a intrat în teren în repriza a doua.

Roma s-a impus pe terenul celor de la Cagliari cu scorul de 2-1 prin golurile semnate de Ibanez și Pellegrini, urcând pe locul 4 în Serie A, cu 19 puncte acumulate.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, integralist la Cagliari

În această partidă, internaționalul român Răzvan Marin a fost folosit la sarzi pe durata întregii partide, pe postul său obișnuit de mijlocaș defensiv. Dacă în sezonul trecut el a jucat sub formă de împrumut la Cagliari, acum clubul aparținător, Ajax Amsterdam, l-a cedat la formația din Sardinia, contra sumei de 10 milioane de euro.

Etapa trecută, Răzvan Marin a primit un cartonaș galben în deplasarea de la Fiorentina. De la începutul sezonului, Marin nu a lipsit niciun minut din trupa pregătită de antrenorul Mazzarri.

ADVERTISEMENT

Pe Jose Mourinho îl așteaptă meciuri grele

Etapa de suspendare a fost epuizată la meciul cu Cagliari, așa că Mourinho se va putea întoarce pe banca tehnică a echipei sale la proxima partidă. Pe Stadio Olimpico vine în vizită AC Milan, partida fiind programată pe 31 octombrie, de la ora 21.45.

După aceea, AS Roma trebuie să se răzbune pe norvegienii de la Bodo Glimt în grupele Ligii Campionilor, după halucinantul 1-6 din meciul tur. Roma va juca împotriva nordicilor tot acasă, pe 4 noiembrie, ora 22.00.

Nu este prima dată când Mourinho primește suspendări pentru că se ceartă cu arbitri și este ironic la adresa acestora, astfel de episoade fiind consemnate și pe vremea când antrena în Anglia.

ADVERTISEMENT