Life

Imaginea pe care Marina Almășan nu o va uita niciodată. Ce a observat la căpătâiul lui Victor Socaciu. “Mi s-a strâns inima”

Marina Almășan a fost prezentă la Sala Palatului pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului său soț. Vedeta a recunoscut că unele imagini pe care le-a văzut au impresionat-o și nu le va uita niciodată.
29.12.2021 | 12:43
Imaginea pe care Marina Almasan nu o va uita niciodata Ce a observat la capataiul lui Victor Socaciu Mi sa strans inima
ADVERTISEMENT

Marina Almășan i-a fost alături fiului său, Victoraș, în momentele în care acesta și-a luat adio de la tatăl său.

Tânărul este sfâșiat de durere și suferă cumplit pentru că nu a putut să-și ia rămas bun de la Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a postat un mesaj emoționant în care vorbește despre imaginea pe care a văzut-o la priveghi și pe care nu o va uita niciodată.

Imaginea pe care Marina Almășan nu o va uita niciodată. Ce a observat la căpătâiul lui Victor Socaciu. “Mi s-a strâns inima”

Moartea lui Victor Socaciu a fost ca un trăsnet pentru familie, dar și pentru fani. Cei care au dorit să-și ia adio de la cunoscutul cântăreț au mers la Sala Palatului unde a fost depus trupul neînsuflețit al artistului.

ADVERTISEMENT

La priveghi au fost prezenți și Victoraș Socaciu și mama sa, Marina Almășan. Vedeta a încercat din răsputeri să-și susțină fiul care suferă cumplit. Aceasta a fost surprinsă în momentul în care l-a îmbrățișat pe tânăr și l-a îmbărbătat. După priveghi, vedeta a postat un mesaj emoționant în care a vorbit despre fiul său.  Aceasta a dezvăluit că Victoraș trece prin momente cumplite, dar nimeni nu îl poate ajuta.

“Astăzi fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu…Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început, de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înțeles că viața adevărată nu-i numai o poveste și că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui… Am învățat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de atotputernică, precum se spune.

ADVERTISEMENT

Și că granița dintre adevăr și minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum și cea dintre iubire și ură. Și a învățat, Victor al meu, că viața nu e numai ‘mama+ tata’ plus iubirea dintre ei, și că nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…

Victor a trecut prin unul din cele mai dificile momente din viața sa ( mâine va fi unul și mai greu): și-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehiculul de lemn care-l va transporta spre Eternitate.

ADVERTISEMENT

Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată și fiu, aduși laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putință. Singura, de fapt, care ne poate despărți cu adevărat de cei dragi. Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui și mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reușit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…

E complicată maturizarea precoce, cea care nu ține de vârstă ci de răsucirile nefaste ale vieții. Mi-aș dori să pot lua de pe umerii copilului meu această povară. Dar nu pot decât să-i fiu alături. Acum și până când îmi voi da, la rându-mi, ultima suflare. Și să-l asigur- deși el știe bine- că este copilul unei mari iubiri…”, sunt rândurile scrise pe Facebook de Marina Almășan.

Marina Almășan, Victor Socaciu, Victoraș
Marina Almășan, Victor Socaciu, Victoraș

Vedeta a mai spus că a fost dezamăgită pentru că aștepta ca mai mulți oameni să vină să-și ia adio de la Victor Socaciu.

“A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă așteptam ca să-l sufoce mulțimea celor cărora li s-a dăruit”, a mai scris fosta soție a lui Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
UNGARIA umilește România: E ungurească toată
UNGARIA umilește România: E ungurească toată
Ryan O'Neal, starul din „Love Story”, a murit la 82 de ani
Ryan O'Neal, starul din „Love Story”, a murit la 82 de ani
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română